Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Μετά την καταιγίδα...ηρεμία στον ΑΟΤ


Μετά την μπόρα και την καταιγίδα που προέκυψε απο την ισοπαλία με την Κρανούλα...ηρεμία.




Ο Γιώργος Βαζάκας προπόνησε χθες όσους αγωνίστηκαν με την Κρανούλα σε πιο χαλαρούς ρυθμούς ενώ όσοι δεν συμμετείχαν στην αποστολή ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.
Ο τεχνικός των Τρικάλων μίλησε στους παίκτες του και τους ανέλυσε τα αίτια της κακής εμφάνισης και της ισοπαλίας, κάνοντας την καθιερωμένη κριτική στους παίκτες του.

Μάλιστα τους τόνισε πως αυτή ήταν η χειρότερη εμφάνιση.

Τα πάντα πάντως κύλησαν χθες χωρίς να μην έχει συνέβη τίποτα ενώ σύμφωνα με ΜΜΕ της συμπρωτεύουσας ο κ. Βαζάκας ήταν σίγουρος για την θέση του, τονίζοντας πως δεν έχει κληθεί από την διοίκηση να συζητήσουν, κάτι που αναμένεται πάντως καθώς ο Γρεβενιώτης τεχνικός έχει ζητήσει να συναντηθεί με τον πρόεδρο.

Είναι αλήθεια πάντως ότι τέθηκε θέμα Βαζάκα χωρίς πάντως να παρθούν κάποιες αποφάσεις και δεν αποκλείται μέχρι το απόγευμα να υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση.

Αγωνιστικά η ομάδα έχει ρεπό την Κυριακή όπου και θα διεξαχθεί η 5η αγωνιστική με συνέπεια ο ΑΟΤ να έχει την ευκαιρία να διορθώσει τα λάθη του.

Το ιατρικό δελτίο άντως δεν είναι λευκό καθώς ο Γκαρόζης φαίνεται πως υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο ενώ ο Σαββίδης πονάει στο γόνατο από χτύπημα που δέχθηκε την Τετάρτη.
Η σημερινή προπόνηση θα διεξαχθεί το απόγευμα.

goaltrikala.gr



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου