Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Είχαν διάθεση οι "κυανέρυθροι" στο Νεοχώρι


Νέο φιλικό έδωσαν χθες οι «κυανέρυθροι» κόντρα σε ομάδα Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Τα Τρίκαλα αγωνίστηκαν στο «Μπάμπης Παπαχαντζής» κόντρα στον Διγενή Νεοχωρίου και σε γενικές γραμμές είχαν καλή απόδοση, ωστόσο σε κάποιες στιγμές του αγώνα άκουσαν τις φωνές του Γιώργου Βαζάκα.





Ο ΑΟΤ επικράτησε του Διγενή με 6-0, με τους Ταμέρους και Φουρτούνη να πετυχαίνουν από δύο γκολ, ενώ οι Τεντολούρης και Τελκίνσκι σημείωσαν από ένα τέρμα.
Τα Τρίκαλα προηγήθηκαν με το «καλημέρα» όταν από φάουλ του Κυριακίδη, αδράνησε η άμυνα του Διγενή και ο Ταμέρους με ψηλοκρεμαστό σουτ πέτυχε το 0-1. Στο 8’ ο ΑΟΤ διπλασίασε τα τέρματα του, όταν από μπαλιά του Ταμέρους ο Φουρτούνης με ωραίο πλασέ πέτυχε το 0-2.
Στο 30΄ οι παίκτες του Γιώργου Βαζάκα πέτυχαν και 3ο γκολ, όταν ο Φουρτούνης πέρασε την μπάλα για τον Ταμέρους με τον Ολλανδό να περνάει και τον Καλαμπούκα , γράφοντας σε κενή εστία το 0-3.
Στο 61΄ ο Φουρτούνης με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 0-4 ενώ στο 68΄ ο Τεντολούρης πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ, καθώς πέρασε τους προσωπικούς του αντιπάλους και με πλασέ έγραψε το 0-5.

Το σκορ έκλεισε στο 90΄ όταν ο Καλόγηρος έσπασε την μπάλα για τον Τελκίνσκι, με τον Βούλγαρο μέσο να πλασάρει σωστά, διαμορφώνοντας το τελικό 0-6.

Νεοχώρι: Καλαμπούκας, Μακρής, Νταντάλιας, Μιχαήλ, Ντίνος, Πέρκας, Σαπουνάς, Παπαχαντζής, Μαλτέζας, Τασιούλης, Κριτσινιώτης.
Έπαιξαν και οι: Μπέλτσιος, Τέλλιος, Βαβρίτσας, Ραβέλι, Ρίζος, Φιλίππου, Πατλιτζανάς, Παρδάλης, Μπακλαβάς.
ΑΟ Τρίκαλα: Ζαφείρης, Γεωργίου, Θεοδοσιάδης, Σαμαρόπουλος, Τσιγιάννης, Αντωνίου, Καρράς, Κυριακίδης, Φουρτούνης, Ταμέρους, Τεντολούρης.
Έπαιξαν και οι : Νικολαΐδης, Τελκίνσκι, Καλόγηρος.






Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου