Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2010


Ευρεία σύσκεψη με υπηρεσιακούς παράγοντες και αντινομάρχες για την υλοποίηση του προγράμματος των ΚΑΠ για το έτος 2009, αλλά και για το ΕΣΠΑ, πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 9-10-2009 στο γραφείο του Νομάρχη Τρικάλων.




Επίσης καταρτίστηκε προσχέδιο για τον νέο προϋπολογισμό του 2010, τον οποίο ο Νομάρχης κ. Βλαχογιάννης τον χαρακτήρισε αναπτυξιακό.

Σε δηλώσεις του ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης τόνισε:

«Διαπιστώσαμε ότι η απορροφητικότητα τρέχει με ικανοποιητικούς ρυθμούς, έχουμε μια υστέρηση στο πρόγραμμα Πίνδος λόγω της καθυστέρησης χρηματοδότησης, κάτι που δεν καταφέραμε να εξασφαλίσουμε, παρά την προσπάθεια που καταβάλαμε μέσω του Υπουργού Νίκου Λέγκα, είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, τώρα θα προσπαθήσουμε να το λύσουμε με τη νέα κυβέρνηση για να μπορέσουν να συνεχιστούν τα προγράμματα του Πίνδος που είναι πάρα πολύ σημαντικά αυτά τα έργα και οι πολίτες προσδοκούν πάρα πολλά από την υλοποίησή τους.

Καταρτίσαμε προσχέδιο για τον νέο προϋπολογισμό για το 2010, με τα συνεχιζόμενα και τα νέα έργα θα είναι ένας προϋπολογισμός αναπτυξιακός, έτσι ώστε να καλύψει την ισόρροπη ανάπτυξη του Νομού μας».







Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου