Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Tα πήρε στο...κρανίο ο Γιώργος Κρανιάς ο πρόεδρος των φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων...!


Με επιστολή καταπέλτη τους τα λέει "χοντρά"...!
-ΤΡΑΙΛΟΣΕ ΑΕ -
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΗΛΙΘΙΩΝ

-Ζήτω η πράσινη ανάπτυξη.
-Ζήτω τα πράσινα άλογα και τα γαϊδούρια μαζί.






Κατόπιν εντολής του αρμοδίου υπουργείου Μεταφορών και Δικτύων η εταιρεία μας ανακοινώνει ότι από 30/1/2011 καταργούνται όλες οι δυνατότητες σιδηροδρομικής μετάβασης από τη Δυτική Θεσσαλία προς την Αθήνα και αντιστρόφως πλην μιας που εξασφαλίζεται από το δρομολόγιο 884/885.

Το δρομολόγιο αυτό αναχωρεί από Καλαμπάκα στις 17.30 το απόγευμα και από Αθήνα στις 08.20 το πρωί.
Η εταιρεία μας  διατήρησε το μοναδικό αυτό δρομολόγιο διότι δεν θέλησε να στερήσει από τους κατοίκους των Τρικάλων και της Καρδίτσας την εξυπηρέτηση ζωτικών τους αναγκών, όπως οι επισκέψεις  στα νυκτερινά πολιτιστικά κέντρα της πρωτευούσης  (κοινώς μπουζουξίδικα).

Επίσης θελήσαμε να διευκολύνουμε όσους και όσες  από τους πελάτες μας διατηρούν εξωσυζυγικές  σχέσεις στην πρωτεύουσα.

Σκεφτόμαστε μάλιστα να αναβαθμίσουμε  το εν λόγω δρομολόγιο και να το κάνουμε ΙΝΤΕΡΣΙΤΥ για να ακριβύνει το εισιτήριο,  να αραιώσουν οι επιβάτες και συνεπώς όσοι απομείνουν να ταξιδεύουν  άνετα για να φτάνουν ξεκούραστοι στην Αθήνα.

Έτσι είμαστε  απολύτως βέβαιοι ότι  θα αποδίδουν καλύτερα τόσο αυτοί που θα γλεντούν στα νυκτερινά μαγαζιά, όσο και εκείνοι που θα βγάζουν όλη τη νύχτα τα μάτια τους. Δεν αποκλείουμε βεβαίως  και όσους επιθυμούν  να απασχοληθούν ταυτοχρόνως και με τα δύο.

Η εταιρεία μας προσβλέπει πλέον με βεβαιότητα σε μεγάλη αύξηση της πελατείας  και των εσόδων της  και καλεί τους κατοίκους της Δυτικής Θεσσαλίας να ζητωκραυγάσουν άπαντες:

-Ζήτω η πράσινη ανάπτυξη.
-Ζήτω τα πράσινα άλογα και τα γαϊδούρια μαζί.




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου