Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Έκλεψε την παράσταση ο 12χρονος Τρικαλινός αθλητής Άγγελος Αργύρης


Με άνεση επικράτησε στον αγώνα ανωμάλου δρόμου αποστάσεως 1500 μέτρων ο Τρικαλινός φέρελπις Άγγελος Αργύρης.






Ανεπίσημη πρώτη είχαν οι δρομείς των Θεσσαλικών Συλλόγων Στίβου. Την Κυριακή στις Σκαμνιές Πηγής έγιναν αγώνες Ανωμάλου Δρόμου

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των παραγόντων και  Τεχνικού Συμβούλου της ΕΑΣ στους Αγώνες Ανωμάλου Δρόμου της Πηγής συμμετείχαν περίπου 150  αθλητές και αθλήτριες από 15 συλλόγους της Θεσσαλίας και το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιελάμβανε όλες τις κατηγορίες ακόμα και αυτές που αφορούν τις μικρότερες (ηλικιακά) κατηγορίες.

Κι όσο για τα έξοδα της εκδήλωσης; Ήταν Μηδαμινά και ανεπαίσθητα ακόμα και γι αυτό το φτωχό και περιορισμένο βαλάντιο της ΕΑΣ  η οποία εφάρμοσε πολιτική Μνημονίου και έτρεξε τους αγώνες χάρη στην αφιλοκερδή συμμετοχή μελών και προπονητών των Συλλόγων της.

Όλοι βοήθησαν και δούλεψαν αμισθί αναγνωρίζοντας ότι  είναι πλέον περιορισμένες οι οικονομικές δυνατότητες της Τοπικής Ένωσης, οφείλουμε να τους ευχαριστήσουμε για αυτή την συμμετοχή, ανέφερε στις δηλώσεις του ο Θαν. Μπουλογεώργος, ενώ ο πρόεδρος της ΕΑΣ κ Δημήτρης Χαχάμης έδωσε και κάποιες ειδήσεις που αφορούν την γενικότερη αλλά και πιο εξειδικευμένη συνεργασία των Σωματείων και των Προπονητών Συλλόγων της Δυτικής Θεσσαλίας επισημαίνοντας μάλιστα ότι έχει ξεκινήσει ένας κύκλος καταγραφής και αξιολόγησης όλων των επιδόσεων αθλητών-τρων της περιοχής που θα συνεχιστεί και στη ροή των επίσημων αγωνιστικών εκδηλώσεων της Ομοσπονδίας  Στίβου.

Δημοσίευσέ το στο:

1 σχόλιο: