Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Θέατρο του παραλόγου στο δημοτικό συμβούλιο Τρικκαίων


Κόντρες, υπονοούμενα και διαπιστώσεις για… τεράστια οικονομικά ανοίγματα στην συνεδρίαση της περασμένης Πέμπτης





Του Βασίλη Αλεξίου


Ένταση επικράτησε για άλλη μια φορά σε συνεδρίαση του νέου δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων. Από την πλευρά της πλειοψηφίας υπήρξαν για άλλη μια φορά καταγγελίες, αλλά και… υπονοούμενα για κακοδιαχείριση όσον αφορά τα οικονομικά, με τον πρώην αντιδήμαρχο κ. Μιχ. Ταμήλο να προσπαθεί να υπερασπιστεί την πολιτική που άσκησε τα προηγούμενα 8 χρόνια. Ο κ. Ταμήλος είχε έντονο επεισόδιο με την αντιδήμαρχο κ. Βάσω Κάκλα η οποία τον κατηγόρησε χωρίς περιστροφές για την διανομή των χρημάτων στις σχολικές επιτροπές, με τον πρώην δήμαρχο να ζητά από τον κ. Λάππα να… «την μαζέψει»! «Δεν υπήρχε έλεγχος των ταμειακών υπολοίπων των σχολικών Επιτροπών και δίνονταν χρήματα χωρίς έλεγχο στις προτεραιότητες» τόνισε η κα Κάκλα η οποία είναι έτοιμη να προχωρήσει στα περαιτέρω.

Κατά τα λοιπά το σώμα ενέκρινε τον ορισμό προέδρων, αντιπροέδρων, μελών και αναπληρωματικών μελών, στις δημοτικές επιχειρήσεις, εγκρίνοντας νωρίτερα την συγχώνευση των Δ.Ε.Υ.Α. σε ενιαία Δ.E.Y.A Τρικάλων, την συγχώνευση των κοινωφελών επιχειρήσεων των Δήμων σε ΔΕΚΑ και των Ν.Π.Δ.Δ. .

Αναλυτικά τα νέα μέλη των Δημοτικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων:
ΔΕΥΑΤ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τριγώνης Κων/νος,

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Γιαννούλας Βαϊος

ΜΕΛΗ Καραλής Στέφανος, Ιακωβάκη-Γουναροπούλου Δέσποινα , Σαμαράς Ευάγγελος, Κωνσταντός Δημήτριος, Ταμήλος Μιχαήλ, Παζαϊτης Δημήτριος, Νάκης Βασίλειος, Εκπρόσωπος εργαζομένων Εκπρόσωπος εργατοϋπαλληλικού κέντρου.
ΠΟΔΤ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δήμαρχος Χρήστος Λάππας

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Κάκλα Βασιλική

ΜΕΛΗ Κατσιάνης Αναστάσιος, Βότσιου Παρασκευή, Κουστέλιος Αθανάσιος,
Μπούσια Ζωή, Παπανικολάου Ηλίας, Μπρουζούκη Νικολέττα, Καϊκης Γεώργιος, Παπαθανασίου Δημήτριος, Εκπρόσωπος εργαζομένων.
ΔΕΚΑ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Μανώλης Κωνσταντίνος

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Κρεμμύδας Κωνσταντίνος

ΜΕΛΗ Καρκανιάς Γρηγόριος, Παπανικολάου Γεώργιος, Κόκκα Εύα, Βράντζα Παναγιώτα, Σαλιάχης Ευθύμιος, Εκπρόσωπος εργαζομένων Εκπρόσωπος εργατοϋπαλληλικού κέντρου.


«ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τσιάνας Βασίλειος

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Τσόγιας Δημήτριος

ΜΕΛΗ Μπίχτας Θεόδωρος, Δαλαμάγκας Δημήτριος, Πλιάτσικας Φώτιος,  Αναστασόπουλος Κίμων, Αλεξίου Αχιλλέας, Σακκάς Στέφανος του Λάμπρου, Πλιάτσικας Κωνσταντίνος, Εκπρόσωπος Τ.Ε.Ε.
«ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΦΑΓΕΙΑ»

Τακτικά μέλη: Κολότσιος Απόστολος και Πολυμερόπουλος Αλέξανδρος, Αναπληρωματικά μέλη: Στουρνάρας Γεώργιος και Αναστασίου Χρήστος.

e-trikala

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δήμαρχος Χρήστος Λάππας

ΜΕΛΗ Καραγεώργος Ηλίας, Παπακωνσταντίνου Κωνσταντίνος, Λασπάς Αχιλλεύς, Παπαθανασίου Δημήτριος, Εκπρόσωπος Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Εκπρόσωπος Τ.Ε.Ε.
Όσον αφορά την Διαπαραταξιακή Επιτροπή του Δήμου Τρικκαίων για τα έτη 2011-2014 αυτή θα αποτελείται από τους:
Δήμαρχος Βαβύλης Αθανάσιος -Πρόεδρος Δ.Σ., Ταμήλος Μιχαήλ – Επικεφαλής του συνδυασμού «ΤΡΙΚΑΛΑ-Πόλη Αναφοράς», Καϊκης Γεώργιος- Επικεφαλής του συνδυασμού «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ», Παπαθανασίου Δημήτριος- Επικεφαλής του συνδυασμού «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ»
Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι το Σώμα αποφάσισε τη συγκρότηση 3μελούς επιτροπής αποτελούμενη από τους Δημοτικούς Συμβούλους Τραγάνη Σταύρο, Βαϊου Μαρία και Ταμήλο Μιχαήλ για την αναζήτηση των τρόπων λύσης και εκκαθάρισης της ΔΕΚΟΜΕΤ και της ΔΕΚΤΕΤ.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου