Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Καλή αντάμωση… !


Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα - Δήλωση του Βαγγέλη Πλεξίδα


εδώ το υπόλοιπο κείμενο


«Η ΠΑΕ Τρίκαλα καταγγέλλει τις αστείες, τραγικές και επικίνδυνες δηλώσεις του προπονητή (;) του Λεβαδειακού, Βασίλη Βούζα, κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης του Λεβαδειακού με τον ΑΟ Τρίκαλα».


Δήλωση Βαγγέλη Πλεξίδα

Είναι τουλάχιστον τραγικά και ανυπόστατα τα όσα δήλωσε ο ανύπαρκτος τεχνικός Βούζας, τόσο για εμένα όσο και για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, προσβάλλοντας παράλληλα ένα ολόκληρο νομό και μια ιστορική ομάδα με χιλιάδες φιλάθλους.

Κύριε πυροσβέστη (Βούζα), δήθεν προπονητή που κρύβεσαι πίσω από τις πλάτες έμπειρων παραγόντων και τους γλύφεις ανελέητα καλό θα ήταν να προσέχεις την επόμενη φορά που θα αναφερθείς στον ΑΟ Τρίκαλα και καλό θα ήταν να μάθεις πως το ποδόσφαιρο παίζεται στο γήπεδο και δεν αφορά τα παραγοντιλίκια.

Τα όσα δήλωσες στην συνέντευξη τύπου τα αφήνουμε στην κρίση των φιλάθλων. Την πορεία του καθενός άσε να την κρίνει ο κόσμος και όχι εσύ. Είναι καλύτερα να ασχοληθείς με το πραγματικό σου επάγγελμα για να γλιτώσει το ποδόσφαιρο από δήθεν προπονητές. Και μη βιάζεσε να βγάλεις συμπεράσματα από ένα ματς 90 λεπτών.

Καλή αντάμωση…


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου