Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

7ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΟ ΓKΥΤΕΡΣΛΟ - Αφιέρωμα στα Μ.Μ.Ε. (Μέσα μαζικής ενημέρωσης)


Η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Γερμανίας και άλλων κρατών Ευρώπης «ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ» .






Πρόκειται για την επόμενη μεγάλη εκδήλωση της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης που οι Θεσσαλοί θα εορτάσουν όλοι μαζί ένα τρικούβερτο παραδοσιακό Θεσσαλικό γλέντι. Το φετεινό Φεστιβάλ θα είναι αφιερωμένο ειδικά στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (Μ.Μ.Ε.). Η Ομοσπονδία θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλα τα Μ.Μ.Ε. που έχουν αγαπήσει την Ομοσπονδία και έχουν αναδείξει το έργο και τις δραστηριότητές της από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα.

Οι Σύλλογοι-Μέλη της Ομοσπονδίας θα παρουσιάσουν με τα χορευτικά τους παραδοσιακούς θεσσαλικούς χορούς και όχι μόνο. Στόχοι του 7ου Φεστιβάλ Θεσσαλών Ευρώπης είναι η σύσφιξη σχέσεων μεταξύ των Ομογενών και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η γνωριμία θεσσαλικής νεολαίας Ευρώπης, η ενημέρωση για την ανάπτυξη και το μέλλον της ιδιαίτερης πατρίδας μας Θεσσαλίας, ιδέες συνεργασίας των Θεσσαλών Ομογενών με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και ένα θεσσαλικό αντάμωμα με πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα.

Μουσική ορχήστρα: ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ (ΤΡΑΓΟΥΔΙ) και ΠΕΤΡΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΧΑΛΚΙΑΣ (ΚΛΑΡΙΝΟ). Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο νέος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός και θα καλύψει τηλεοπτικά αποστολή συνεργείου της ΕΡΤ 3 από την εκπομπή «ΔΙΑΣΠΟΡΑ» / κ. Χρύσα Σάμου.



Πληροφορίες στα τηλέφωνα 0172-101 32 23 και 0172-27 44 241 καθώς και στο διαδίκτιο στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας www.tsitsanis.de ! Θα χαρούμε να τιμήσετε την εκδήλωση με την παρουσία σας !



    Για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή

Γκίκας Διαμαντής (Πρόεδρος), Κίτσιος Ιωάννης (Γραμματέας), Ράπτη Μαρία (Ταμίας), Βόμπρας Γεώργιος (Α΄ Αντιπρόεδρος), Λιάνος Νίκος (Β΄ Αντιπρόεδρος), Μυλωνάς Κώστας (Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων), Λασπά Βασιλική (Υπεύθυνη Νεολαίας),  Κελεπούρης Λάζαρος (Β΄ Γραμματέας), Καρύπογλου Γεωργία (Μέλος), Ντιντής Ευάγγελος (Αναπληρωματικό μέλος), Ρουσιαμάνης Χρήστος (Αναπληρωματικό μέλος), Λασπάς Γεώργιος (Αναπληρωματικό μέλος), Πολύζος Σωτήριος (Πρόεδρος Ε.Ε), Στεργίου Νικόλαος (Γραμματέας Ε.Ε.), Βασιλείου Αντώνιος (Μέλος Ε.Ε) και Μιχαλέ Σοφία (Αναπληρωματικό μέλος Ε.Ε.).


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου