Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Το e-trikala παρουσιάζει τα προγράμματα: «e-skli tou mpouzali» - "e -Roma Fountounas care" και... "e-poutses ble"


Οδυσσέα, εκεί που θα πας στην Πολωνία, "βάλε μέσα"... και αυτά υα προγράμματα με το ηλεκτρονικό πάρκινγκ που κάνατε στην πόλη παλιά,  αλλά και αυτό με τα "γυφτάκια" την ηλεκτρονική κάρτα υγείας ντε  που ...υλοποιείσατε στα Τρίκαλα.


Δείτε το ΝΕΟ http://www.fatsimare.gr/


Όλοι οι Τρικαλινοί ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ



Τιμητική πρόσκληση για e-Trikala Α.Ε διαβάζουμε.

Η Δημοτική Αναπτυξιακή Εταιρία του Δήμου Τρικκαίων «e-Trikala Α.Ε.», επιλέχθηκε να παρουσιάσει ορισμένες από τις δράσεις της στον τομέα της ψηφιακής τεχνολογίας στο «Ευρωπαϊκό Συνέδριο για Καινοτομίες στην Ψηφιακή Ένταξη».

Το Συνέδριο, θα πραγματοποιηθεί στις 5 έως 7 Οκτωβρίου στο Gdańsk της Πολωνίας, τελείται υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ την έναρξη του Συνεδρίου θα πραγματοποιήσει η αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπεύθυνη για θέματα Ψηφιακής Ατζέντας Neelie Kroes.

Η e-Trikala Α.Ε. προσκλήθηκε με ακόμη 9 εταιρίες να λάβει μέρος στο forum που θα λειτουργεί κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου.

Η εταιρία θα παρουσιάσει κατά κύριο λόγο το έργο «e-Dialogos», το οποίο αφορά στην συμμετοχή των πολιτών στη διαδικασία λήψης αποφάσεων της Δημοτικής Αρχής.

Επιπλέον, η e-Trikala Α.Ε. θα παρουσιάσει πλήθος άλλων ψηφιακών δράσεων, με κυριότερη αυτών το «Δημοσθένη».




ΛΟΙΠΟΝ έχουμε και λέμε:

ΠΡΟΤΑΣΗ 1:



Επειδή "κοιμούνται όρθιοι" ψηφιακά και τεχνολογικά σε όλη την Ευρώπη, Οδυσσέα, "ρίξ' τους" ένα κήρυγμα σαν αυτά που μας έκανες εμάς εδώ και 4-5 χρόνια επό Ταμήλου για την ηλεκτρονική στάθμευση στην πόλη (mobiPARK, σχετικά ΕΔΩ)




Κι ΕΔΩ










ΠΡΟΤΑΣΗ 2:




Να παρουσιάσεις και αυτά που κάνατε με τις κάρτες υγείας στα γύφτικα επί υπουργού  Σαλμά (κάρτες υγείας για τους Τσιγγάνους κλπ, κλπ)

Σχετικά ΕΔΩ  κι ΕΔΩ









ΠΡΟΤΑΣΗ 3:




Α, αν έχεις χρόνο, χώστους και το "oase - open access seamless evolution" να τρελαθούν τελείως τα γκιρίζια... Εμείς, είχαμε πάθει "πλάκα" τότε...

(Σχετικα ΕΔΩ)





θα τους είναι πιστεύω χρήσιμα...


















Για το fatsimare:

Φιλικά 



Το σκλι του Μπουζαλή







Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου