Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Υποβιβασμός του Α.Ο. Τρίκαλα στην Δ΄ Εθνική


- Επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα σενάρια
- Η ΕΕΑ  δεν του έδωσε άδεια για συμμετοχή σε επαγγελματικό πρωτάθλημα
- Αποδοκιμάστηκε ο Πλεξίδας στην Ασκληπιού
- Σενάριο συγχώνευσης  με  Πετρωτό







Τελικά επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα σενάρια για τον ΑΟ  Τρίκαλα . Η ΠΑΕ και δεν πήρε άδεια από την ΕΕΑ και υποβιβάζεται στην Δ' Εθνική μαζί με την  Καρδίτσα και τον Ηρακλή Πήραν άδεια Λεβαδειακός, Δόξα Δράμας, ΑΕΛ, Πανσερραϊκός και είναι στην αναμονή για την Super League.

Ο ιστορικός ΑΟ Τρίκαλα, θα ζήσει ξανά την απόλυτη απαξίωση της σίτας στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Η ΕΕΑ  δεν του έδωσε άδεια για συμμετοχή σε επαγγελματικό πρωτάθλημα και τον υποβίβασε στη Δ' Εθνική κατηγορία.

H Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η οποία συνεδρίασε την Δευτέρα (26/9) εξέτασε τους φακέλους των ομάδων που είχαν προβλήματα από την προηγούμενη συνεδρίαση

Να σημιεωθεί ότι τα Τρίκαλα ζήτησαν παράταση που δεν τους δόθηκε...

Μετά από την εξέλιξη αυτή, οι τρεις προαναφερθέντες ομάδες, υποβιβάζονται στην Δ' Εθνική (Περιφερειακό πρωτάθλημα), καθώς δεν πήραν παράταση.  Από εκεί και πέρα, όπως αναμενόταν κανονικά άδεια συμμετοχής πήραν οι Λεβαδειακός, Δόξα Δράμας, ΑΕΛ και Πανσερραϊκός.

Οι τέσσερις αυτές ομάδες πλέον θα περιμένουν μια ακόμη ημέρα (συνεδριάζει το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ την Τρίτη, 27/9) για να μάθουν ποιες από αυτές (δύο) θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Super League.

Από εκεί και πέρα, ο Ηλυσιακός ο οποίος είναι έτοιμος να επιστρέψει στις Επαγγελματικές κατηγορίες, μετά την ακύρωση της συγχώνευσης με το Αιγάλεω, πήρε παράταση μέχρι την προσεχή Παρασκευή (30/9) για να γίνει ΤΑΠ και να πάρει το πιστοποιητικό συμμετοχής για την Football League 2.Επίσης, παράταση μέχρι την Δευτέρα (3/10) πήραν οι Διαγόρας και Αναγέννηση Γιαννιτσών.


Αποδοκιμάστηκε ο Πλεξίδας στην Ασκληπιού    

Με την οργή των τρικαλινών φιλάθλων ήρθε αντιμέτωπος ο Βαγγέλης Πλεξίδας απόψε το βράδυ. Φίλοι του ΑΟΤ εντόπισαν τον "μεγαλομέτοχο" σε καφέ-μπάρ της Ασκληπιού και του ζήτησαν σε έντονο ύφος εξηγήσεις για τον υποβιβασμό της ομάδας.

Η αστυνομία ήταν εκείνη που έδωσε τη λύση... γιατί μαζί με τους φιλάθλους του ΑΟΤ, ξεκίνησαν να αποδοκιμάζουν τον Πλεξίδα και ορισμένοι θαμώνες του καταστήματος.
Άνδρες της ομάδας "ΔΙΑΣ" αλλά και περιπολικό βρέθηκε στον χώρο και φυγάδευσε τον Πλεξίδα.


Σενάριο συγχώνευσης  με  Πετρωτό;

Το φάσμα της οριστικής διάλυσης του ΑΟ Τρίκαλα... είναι πιο κοντά απο ποτέ. Μετά λοιπόν τον υποβιβασμό των "κυανέρυθρων" στη Δ' Εθνική, ξεκίνησαν ορισμένες ψύχραιμες φωνές να ψάχνουν λύση για να σωθεί η ομάδα και να αγωνιστεί κανονικά στην κατηγορία. Η πιο λογική και πιθανή λύση που ακούστηκε... είναι μια πιθανή συγχώνευση της ομάδας με τον μοναδικό τρικαλινό εκπρόσωπο στο περιφερειακό, δηλαδή την Θύελλα Πετρωτού.

Πως έχει το σενάριο; Αφού ο Πλεξίδας παραδώσει την ομάδα, τότε είναι δυνατό να προχωρήσει η Θύελλα και ο ΑΟΤ σε μια συγχώνευση απο την οποία θα προκύψει μια νέα ομάδα. Η ομάδα αυτή θα έχει "καθαρό" ΑΦΜ, θα έχει ήδη ρόστερ και φυσικά θα αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα.

Πληροφορίες αναφέρουν οτι ο πρόεδρος του Πετρωτού Χρήστος Ζαχόπουλος, είναι θετικός σε μια τέτοια ενδεχόμενη κίνηση μιας και η ομάδα του θα αποκτήσει άλλο κύρος.

Αν τελικά προχωρήσει αυτό το σενάριο... τότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η μεταγραφική ενίσχυση με 2-3 ακόμη πρωτοκλασσάτους ποδοσφαιριστές καθώς ο στόχος της θα είναι να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία.

H συγκεκριμένη λύση βρίσκει αντίθετους αρκετούς φιλάθλους αλλά το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει άλλη λύση.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου