Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

"Εγώ είπα να κλαδέψουν τις λεύκες και όχι να τις κόψουν"


- Λέει η κα Ντότα γεωπόνος του Δήμου
- Μετά το δημοσίευμα της Εφημερίδας «Ενεργός Πολίτης», Δευτέρα 26-09-2011,  αισθάνομαι την ανάγκη να απαντήσω σε ότι αφορά την εμπλοκή του ονόματός μου στην υπόθεση κοπής δέκα δένδρων λεύκης στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων.





1. Ουδέποτε έγινε γραπτή εισήγηση από μέρους μας για κοπή των εν λόγω δένδρων, ούτε στη Δ/νση του Σχολείου, ούτε στην κα Κάκλα.

2. Αφού λάβαμε υπόψη πολλούς παράγοντες, επικράτησε η άποψη να γίνει αυστηρό κλάδεμα των δένδρων, χωρίς κοπή, έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι κίνδυνοι πτώσης των δένδρων, πρόταση που ήταν σε γνώση του αρμόδιου Αντιδημάρχου της Υπηρεσίας μας, κ. Απόστολου Κολότσιου
.

3. Ουδέποτε μας ενημέρωσε η κα Κάκλα για την πρόθεσή της να κόψει τα δένδρα και μάλιστα με τον τρόπο που έγινε αυτό. Η Υπηρεσία μας αντίθετα, είχε αποφασίσει να γίνει αυστηρό κλάδεμα των εν λόγω δένδρων, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες.

4. Είναι γνωστή στους πολίτες του Δήμου η ευαισθησία και η αποτελεσματικότητα της Υπηρεσίας μας σε όλους τους τομείς που την αφορούν και είναι απορίας άξιον πως η κα Κάκλα σαν Αντιδήμαρχος το αμφισβητεί, απαξιώνοντας με τις δηλώσεις της «περί λύπης» όλο το έργο και την προσφορά μας τόσων ετών.

 Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ Δ/ΝΣΗΣ

ΝΤΟΤΑ ΜΑΡΙΑ
Γεωπόνος Aβ’


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου