Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Βασίλης Νταούλας: Καπέλωσαν την επιτροπή για τις λαϊκές, το καταγγέλλω και παραιτούμαι

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ
Εγώ ο Βασίλειος Νταούλας του Ιωάννη, μέλος του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρικάλων, καθώς και μέλος της διαπαραταξιακής πενταμελής επιτροπής για την λαϊκή αγορά Τρικάλων, υποβάλλω σήμερα 29/09/2011 την παραίτηση  μου από μέλος της διαπαραταξιακής επιτροπής για τους εξής λόγους:




   
      


Σύμφωνα με την  α/α 29/2011 απόφαση της Δημοτικής Κοινότητας Τρικάλων  συστάθηκε πενταμελής επιτροπή  από τους Βλαχομήτρο Εγαγγ. Διαλεσιώτη Παρ. Κολώνα Ευαγγ. Νταούλα Βασιλ. Παδιό Δημ,  με σκοπό τη διαβούλευση  με τους φορείς που εμπλέκονται στη λειτουργία της  Λαικής αγοράς  ώστε να φέρει ολοκληρωμένη πρόταση προς το συμβούλιο ΔΚ Τρικκαίων.

Η επιτροπή πραγματοποίησε μέχρι σήμερα επαφές με αρκετούς φορείς  και συνεχίζει κανονικά την ολοκλήρωση των επαφών ώστε να  καταλήξει σε μία έκθεση τεκμηριωμένη με όλες τις απόψεις που επικρατούν για την λαική αγορά.
 
Με έκπληξη όμως άκουσα στην χθεσινή συνεδρίαση της ΔΚ από τον Πρόεδρο της κ Κωνσταντό  ότι συστάθηκε με απόφαση του Δημάρχου κ Λάππα   3 μελής επιτροπή με μέλος τον κύριο Κωνσταντό με σκοπό να φέρει πρόταση στο  Δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων για την Λαική.
   Κατόπιν αυτού πιστεύω πως δεν έχω θέση στην επιτροπή της Δημοτικής Κοινότητας Τρικκαίων  για την Λαική  διότι δεν είναι δυνατόν πριν ακόμα ολοκληρωθεί το έργο της ο Δήμαρχος να συστήνει άλλη επιτροπή  με μέλος τον Πρόεδρο της ΔΚ Τρικκαίων.


Ο Δηλών

Βασίλης Νταούλας

Μέλος ΔΣ Δημοτικής  Κοινότητας Τρικάλων  



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου