Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Αγιασμός στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Τρικκαίων


Ύστερα από το "διάλειμμα" των καλοκαιρινών διακοπών οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Τρικκαίων ,τόσο στην πόλη, όσο και στα χωριά, γέμισαν και πάλι με χαρούμενες φωνές και γέλια από τα εκατοντάδες παιδιά που και φέτος θα φιλοξενηθούν στους πρόσφατα ανακαινισμένους χώρους τους.






  Ο Aντιδήμαρχος Τρικκαίων κ. Γκουγκουστάμος Ζήσης και η δημοτική σύμβουλος κ. Ζαρίφη Έφη οι οποίοι παραβρέθηκαν στον αγιασμό των Δ΄ και  Ζ΄ Βρεφονηπιακών Σταθμών, ευχήθηκαν στους εκπαιδευτικούς και στα παιδιά να είναι υγιή και να περάσουν μια όμορφη και γεμάτη δημιουργικότητα χρονιά.


Επίσης, δεσμεύτηκαν πως οι ίδιοι αλλά και ολόκληρο το Διοικητικό Συμβούλιο, θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να ανταπεξέλθουν όσο γίνεται καλύτερα στις ανάγκες των Σταθμών.
Το εκπαιδευτικό προσωπικό των  Παιδικών Σταθμών εύχεται στους μικρούς μαθητές τους να περάσουν μια χαρούμενη και γεμάτη παραγωγικότητα χρονιά.


Ευχές επίσης για καλή σχολική χρονιά προς τους γονείς, τα παιδιά το εκπαιδευτικό και λοιπό προσωπικό, εξέφρασε η διευθύντρια Κοινωνικής Φροντίδας και Αλληλεγγύης κ. Πελίγκου Λιάνα.  





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου