Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν έχουν να περιμένουν ΤΙΠΟΤΕ από τη σημερινή κυβέρνηση οι απόστρατοι των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας


Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:





«Η σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας των αποστράτων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, μπροστά από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, που διαμαρτύρονται για τη ΜΗ καταβολή του δικαιουμένου μερίσματος του Μετοχικού Ταμείου Στρατού, σε συνδυασμό με τις απαράδεκτες περικοπές των συντάξεών τους, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ για μια ακόμη φορά ,τη μεταχείριση που επιφυλάσσει γι΄ αυτούς η κυβέρνηση.

Αν στα ανωτέρω προσθέσει κανείς και τις επιπλέον περικοπές των συντάξεων, γι΄ αυτούς που είναι κάτω των πενήντα πέντε ετών, αλλά και γι΄ αυτούς που είναι κάτω των εξήντα ετών και αποχώρησαν κατόπιν αιτήσεώς τους, κάνοντας νόμιμη χρήση θεσμοθετημένου δικαιώματός τους, τότε αντιλαμβάνεται την τραγική κατάσταση, στην οποία έχουν περιέλθει….

Δυστυχώς, γι αυτούς, όπως και για τους χιλιάδες άλλους απόμαχους της ζωής, δεν έχουν και δεν πρέπει να περιμένουν ΤΙΠΟΤΕ, από τη σημερινή κυβέρνηση του ΝΑΙ σε ΟΛΑ. Όπως δεν έχουν να περιμένουν ΤΙΠΟΤΕ από τη σημερινή κυβέρνηση και οι εν ενεργεία συνάδελφοί τους, που κατεβαίνουν στους δρόμους, για τα αυτονόητα….».



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου