Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Αύριο η παραλαβή του ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα

- Στη συνάντηση φίλων και παλιών μελών του ΑΟ Τρίκαλα που έγινε πριν λίγο στο Δημαρχείο δεν έγινε τελικά η παράδοση του ερασιτέχνη από τον Βαγγέλη Πλεξίδα.
- Αύριο θα πρέπει να γίνει εγγραφή νέων μελών και να εκλεγεί προσωρινό Δ.Σ. που θα δρομολογήσει διαδικασίες
- Την σύσκεψη απασχόλησε έντονα το γεγονός αν τον ερασιτέχνη ακολουθούν τα χρέη της ΠΑΕ πράγμα που θα διευκρινιστεί αύριο το πρωί





Σύμφωνα με τον Αρη Βράκα που μίλησε ως εκπρόσωπος του Πλεξίδα  πρόθεση του τέως μεγαλομετόχου είναι η άμεση απεμπλοκή του από τα διοικητικά του ΑΟΤ.



Κατόπιν τούτου η παράδοση της σφραγίδας του ερασιτεχνικού σωματείου μαζί με όλα τα σχετικά θα γίνει σε αντιπροσωπεία επικεφαλής της οποίας θα είναι ο Αντιδήμαρχος κ. Σπανός.

Στο νέο ραντεβού που θα γίνει αύριο βράδυ στις 9 στο Δημαρχείο, θα πρέπει να γίνει εγγραφή νέων μελών και να εκλεγεί προσωρινό Δ.Σ. που θα δρομολογήσει διαδικασίες πράγμα που φαντάζει δύσκολο να γίνει σε μια μέρα




Η εκπρόσωπος του Ασκληπιού κα Ανθή Μακρή που εκδήλωσε πρόσφατα την πρόθεση να αναλάβει την ομάδα υποστήριξε πως σκοπός της οικογένειας της είναι η στήριξη του ΑΟ Τρίκαλα με τη βοήθεια βέβαια όλων των Τρικαλινών.


Διευκρίνησε μάλιστα ότι έχει την άμεση στήριξη ομάδας άλλων 20 Τρικαλινών


Την σύσκεψη απασχόλησε επίσης και το γεγονός αν τον ερασιτέχνη ακολουθούν τα χρέη της ΠΑΕ

Η κα Μακρή ισχυρίστηκε πως σε επαφή που είχε με την ΕΠΟ την διαβεβαίωσαν πως τα χρέη του ερασιτέχνη είναι μόνον 70 ευρώ και δεν υπάρχει πρόβλημα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Δ.Εθνικής


Διαφορετική γνώμη είχαν οι κ. Παιδής και Μπέντας που υποστήριξαν πως η ομάδα που υποβιβάζεται έχει άμεση σχέση με την ΠΑΕ, αυτή θα παίξει στη Δ' και πως δεν είναι δυνατόν να παραγραφούν τα χρέη, την ακολουθούν.

Ο γραμματέας της ΕΠΣΤ Τρικάλων κ. Παιδής θα ζητήσει αύριο  το πρωί γνωμοδότηση από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σχετικά με τα χρέη τις οφειλές και τυχόν νέα βάρη που μπορεί να επιβαρύνουν την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου