Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Ευχαριστίες Χρ. Μιχαλάκη στους τρικαλινούς


Απόλυτα ικανοποιημένος ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων του Κ. Αγοραστού, ο οποίος εκφράζει βεβαιότητα νίκης για τον β΄ γύρο των εκλογών





Ισχυρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλαν με την ψήφο τους οι τρικαλινοί την Κυριακή. Στήριξαν δυναμικά τον συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» του Κώστα Αγοραστού, με υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων τον κ. Χρ. Μιχαλάκη, δίνοντάς του μια διαφορά μεγαλύτερη του 7% από τον δεύτερο συνδυασμό.

«Οι τρικαλινές και οι τρικαλινοί, όπως και όλοι οι Θεσσαλοί, αποδείξαμε πως δεν υποκύπτουμε σε εκβιαστικά διλήμματα» τόνισε σε δήλωσή του ο κ. Χρ. Μιχαλάκης και συμπλήρωσε πως «την ερχόμενη Κυριακή, στον β΄ γύρο των εκλογών, το μήνυμα θα είναι ακόμη πιο ισχυρό. Οι πολίτες στηρίζουν την αυτοδιοικητική μας πρόταση, η οποία δίνει λύσεις στα προβλήματα του τόπου και συγκεκριμένες κατευθύνσεις για την αναπτυξιακή πορεία της Θεσσαλίας και ειδικότερα του Νομού Τρικάλων στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως μαζί θα πορευτούμε σ’ αυτή τη νέα εποχή για όλους μας, αγωνιζόμενοι μαζί για το κοινό καλό».

Ο κ. Χρ. Μιχαλάκης ευχαρίστησε τους τρικαλινούς για την μεγάλη υποστήριξη που έδειξαν στον συνδυασμό, σημειώνει ωστόσο πως «ο αγώνας συνεχίζεται ενόψει του β΄ γύρου».



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου