Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Καρατζούνης σε Πλεξίδα: Μην απολογείσαι σε κανένα...


-Το μαχαίρι και το πεπόνι το έχεις εσύ.
- Θα είμαι δίπλα σου.
-Δεν πρέπει να απολογείσαι σε κανέναν αν θέλεις να έχεις προκοπή.!



Στο TRT και στην εκπομπή «Κυριακάτικη Αρένα» μίλησε ο Βαγγέλης Πλεξίδας ο οποίος έκανε ένα απολογισμό της χρονιάς. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Τρίκαλα αναφέρθηκε και στα διαρκείας ενώ στην εκπομπή μίλησε και ο Σάκης Καρατζούνης:

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Πλεξίδα

"Η φετινή χρονιά ήταν για μένα ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Είδατε ότι η ομάδα μας βρέθηκε πολλούς βαθμούς πίσω από την κορυφή και τότε με αμφισβήτησαν πάρα πολύ και δεν το πίστεψαν ότι η ομάδα μπορεί να βγει στην Β΄ Εθνική. Αυτό με κούρασε.

Αλλά στο τέλος δικαιώθηκα και εκείνη η ημέρα (σ.σ το μπαράζ με τον Βύζαντα) ήταν πραγματική δικαίωση. Παράπονα σίγουρα υπάρχουν. Σκεφτείτε την επόμενη ημέρα. Αν εγώ τον έχανα αυτό τον αγώνα, που παίζονταν τα πάντα, η επόμενη ημέρα για μένα θα ήταν πάρα πολύ δύσκολη.

Αμφιβάλλω αν θα μπορούσα να πλησιάσω στα Τρίκαλα και αυτό είναι που με πονάει. Η ομάδα ήταν νεοφώτιστη, με μεταγραφές, με τους καλύτερους προπονητές. Στην αρχή ξεκίνησαν όλα καλά, κέρδιζε η ομάδα, λίγο έλειψε να περάσουμε στους 8 του κυπέλλου και όλοι ακολουθούσαν αλλά όταν άρχισε η «κοιλιά» βρέθηκα άδικα μόνος και εγώ και η ομάδα. Αλλά την κατηγορία την κερδίσαμε.


Η άνοδος θα αλλάξει τα πράγματα και για αυτό κάνω την γ.σ την Πέμπτη . Πιστεύω ότι η ομάδα θα πλαισιωθεί από όλο τον Τρικαλινό κόσμο και θα δείξει τι θέλω εγώ από τους φιλάθλους και τι θέλουν αυτοί από εμένα".

~Για τα έσοδα τα οποία θα είναι περίπου της τάξης του 1.000.000 ευρώ τόνισε: Μη λέτε ένα εκατομμύριο γιατί κάποιοι θα πιστέψουν πως θα βγάλω και λεφτά. Αλλά και με αυτά τα λεφτά έχω πει ότι χαρίζω και δεν έρχεται κανένας να πάρει την ομάδα.

~Για τους Σακαφλιάδες και τα διαρκείας: Το όνομα των Σακαφλιάδων είναι βαρύ και πρέπει και εκείνοι να οργανωθούν και να είναι πάρα πολύ κοντά στην ομάδα.

Γενικότερα περιμένω από τους φιλάθλους 1000 διαρκείας. Αυτός είναι ο στόχος. Πιστεύω ότι είναι λίγα και πρέπει να βοηθήσουν την ομάδα να πρωταγωνιστήσει. Γιατί ομάδα χωρίς κόσμο δεν υπάρχει.

Τα εισιτήρια διαρκείας θα είναι ακόμη πιο φθηνά από πέρυσι καθώς οι καιροί είναι δύσκολοι και ο κόσμος είναι δύσκολο να ανταποκριθεί. Η μικρότερη τιμή για τους οργανωμένους θα είναι 100 ευρώ και στην σκεπαστή θα κοστίζουν 200 ευρώ.

Στα επίσημα (σ.σ τα οποία είναι 100) θα είναι λίγο διαφορετική η τιμή τους. Θα ισχύουν τα διαρκείας και στα φιλικά αλλά όχι και στα παιχνίδια του κυπέλλου. Θα βγάλουμε και το οικογενειακό διαρκείας.
Το συζητούμε και θα είναι πολύ πιο φθηνό. Απλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια ξεχωριστή κερκίδα για τις γυναίκες και τα παιδιά.

~Για την Β΄ Εθνική: Η Β΄ Εθνική είναι πολύ δύσκολη και πολύ επαγγελματική αλλά ωστόσο οι ομάδες μπορούν να χτυπηθούν δεν υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο. Λίγες είναι οι ομάδες που θα ξεχωρίζουν γιατί να μην είναι η μια τα Τρίκαλα. Δεν είναι το μπάτζετ αυτό που θα σου καθορίσει αν ανέβεις κατηγορία. Αυτό που λείπει στα Τρίκαλα είναι η οργάνωση και αυτό προσπαθούμε να το φτιάξουμε. Με σωστές μεταγραφές και σωστό προγραμματισμό ο ΑΟΤ θα είναι σίγουρα από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστούν στην Β΄ Εθνική. Η πρωταγωνιστήσουμε ή θα πάμε να πέσουμε. Τα Τρίκαλα δεν είναι σίγουρα από τις ομάδες που θα πάνε για να πέσουν, οπότε θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν.

~Για το αν έκανε ποτέ παρέμβαση: Είμαι στο ποδόσφαιρο μόλις τρία χρόνια. Δεν έχω δώσει ποτέ χαρτάκι στον προπονητή. Δεν έχω παρέμβει ποτέ στην ενδεκάδα. Να μην το πιστέψει ποτέ κανείς αυτό. Η ομάδα πήγε προετοιμασία και την είδα μετά από 1,5 μήνα.


Στην εκπομπή μίλησε και ο Σάκης Καρατζούνης ο οποίος τόνισε:

Συγχαρητήρια στον φίλο μου το Βαγγέλη και του εύχομαι ότι καλύτερο μπορεί να κάνει για τα Τρίκαλα. Δεν πρέπει να απολογείται σε κανέναν αν θέλει να έχει προκοπή και θα είμαι δίπλα του. Το μαχαίρι και το πεπόνι το έχει αυτός. Ούτε στους φιλάθλους, ούτε τι πρέπει να κάνει τώρα και να είναι χαμηλών τόνων αλλά να μην απολογείται. Πρέπει να το καταλάβει. Πρέπει να διδαχθεί από μεγάλα σωματεία, όπως του Κόκκαλη, όπως του Παναθηναϊκού, όπως είναι πολλοί.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου