Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Επιχείρηση "πάπια" στα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων.


Από τον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο άμεσης επέμβασης, καθαριότητας, τελετών δίωξης παραεμπορίου, ξηλώματος περγολών, αμαξοστασίου,  κοιμητηρίων, Λιμεναρχείου Ληθαίου, παρκαρίσματος, ηχορρύπανσης, κάδων, καρεκλοκαθισμάτων, αδέσποτων σκύλων και αλόγων, λυκοπροστασίας, φωτισμού, εθελοντισμού, προστασίας της χλωρίδας και πανίδας, πανηγύρεων και προστασίας του πολίτη του Δήμου Τρικκαίων...




Ο κύριος Σπανός λοιπόν που σημειωτέον εκτελεί καθήκοντα Δημάρχου αυτές τις μέρες απόντος του κυρίου Λάππα έχει εντοπίσει σε περιοδεία του στην περιφέρεια των Μεγάλων Καλυβίων (στον περιφερειακό για Λαζαρίνα} από όπου και η φωτογραφία αδέσποτες "καραγκούνες πάπιες" και θα οργανώσει επιχείρηση για την μεταφορά τους στο Ληθαίο ποταμό.


Η συγκεκριμένη ράτσα όπως βλέπετε είναι "κυκνοειδής" και κατάλευκη, εντελώς διαφορετική από αυτή της Φώτως από την Φήκη και έχει εντυπωσιάσει τον Δημαρχεύοντα της πόλης.



Στη φωτογραφία η στιγή που υπογράφεται και κοινοποιείται αρμοδίως η εντολή "σύλληψης και προσαγωγής" των πουλερικών στο οβάλ γραφείο του Δημάρχου.









Έτσι με τα 30 - 40 νέα παπιά που θα "πέσουν" στο Ληθαίο πλησιάζει πιό κοντά στο στόχο που έχει βάλει να φθάσει τα 250.

Βασίλη Νάκη σε βλέπω να χάνεις το στοίχημα που έβαλες...





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου