Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Με την επιτυχημένη συνταγή του ΑΣΤ, ο Αίολος συμπληρώνει το δικό του παζλ


Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον αλλά και το… νου στο παρελθόν, πορεύεται εδώ και ένα μήνα περίπου ο Αίολος Τρικάλων. Αυτή τουλάχιστον είναι η αίσθηση που αποκομίζει κάποιος , ρίχνοντας μια ματιά στον τρόπο που κινούνται οι ‘’κυανέρυθροι’’, από την ημέρα, που άλλαξε το ιδιοκτησιακό καθεστώς.





Από την ημέρα δηλαδή, που σύμφωνα με δηλώσεις του Γιάννη Τζήμα, το διοικητικό μοντέλο τους ενός… πέθανε και μπήκαμε στη νέα εποχή της πολυμετοχικότητας. Ή εν πάση περιπτώσει για να μην γίνονται και περίεργοι συνειρμοί, στην εποχή των ‘’πολλών’’, με γνώμονα το κοινό συμφέρον, που στην προκειμένη περίπτωση, δεν είναι άλλο από την ύπαρξη του Αιόλου.

Γιατί η αλήθεια είναι ότι η συνέχεια του σωματείου κρέμονταν από μία κλωστή, θυμίζοντας αρκετά τον ΑΣ Τρίκαλα.

Όπως και τώρα καλή ώρα, που τα σημάδια της ύπαρξης και της ζωντάνιας βρίσκονται στο καλύτερο σημείο. Ο νέος Αίολος(καμία σχέση με νέους Πανιώνιους, Καβάλες κτλ.) θυμίζει κατά πολύ τον…συγχωρεμένο πλέον ΑΣ Τρίκαλα, αλλά στις δοξασμένες μέρες του.
Αρχής γενομένης από κάποια διοικητικά στελέχη(όπως λόγου χάρη ο Σκρέτας), συνεχίζοντας με το τεχνικό τιμ και την μεγάλη επιστροφή του Γιάννη Τζήμα, ως το έμψυχο δυναμικό, με την εντυπωσιακή επάνοδο στα Τρικαλινά λημέρια, των Κακλαμάνου- Χαρισμίδη, οι οποίοι θα συναντήσουν τους παλιόφιλους Λεπενιώτη και Φούντα. Αν δε, ολοκληρωθεί και η επιστροφή του Νίκου Τσούτσου, τότε το μόνο που θα απομένει για να θυμηθούμε τα παλιά, είναι η επάνοδος του Τρικαλινού κοινού στο Δημοτικό Κλειστό.

Τότε που η έδρα του ΑΣΤ έμοιαζε με καμίνι και όποιος πατούσε το πόδι του στα Τρίκαλα… καίγονταν.

Υψηλές προσδοκίες

Ανεξάρτητα από τις δηλώσεις παραγόντων, παικτών ή του τεχνικού τιμ, η φετινή σεζόν για τον Αίολο, γεννά εκ των προτέρων υψηλές προσδοκίες. Δημιουργεί νέα δεδομένα και φαντάζει ως η απαρχή για νέες επιτυχίες. Επιτυχίες που γνώρισε πρόσφατα το Τρικαλινό μπάσκετ(χωρίς βεβαίως το αμερικάνικο χάπι εντ) και που προσδοκάται να ξανάρθουν στην επιφάνεια. Στην καθημερινότητά μας.

Εν κατακλείδι, λαμβάνοντας υπόψιν μας το έμψυχο δυναμικό και το τεχνικό τιμ, ο Αίολος μπαίνει εξ’αρχής σε θέση ισχύος. Στερεότυπα μεν, ρεαλιστικά δε, οι «κυανέρυθροι» υποχρεούνται να διεκδικήσουν την άνοδο στην Α2 κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ. Και αν ρίξει κανείς μια ματιά στη διάθεση των ανθρώπων του Αιόλου, τότε ενδεχομένως τέτοιο καιρό την επόμενη χρονιά, ίσως κάνουμε ρεπορτάζ Α2…



Η ανακοίνωση για Χαραισμίδη:

"Στο πλαίσιο της ενίσχυσης του ρόστερ ο Αίολος προχώρησε σε μια ακόμη προσθήκη. Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζει στις τάξεις της ομάδας τον αθλητή Τάσο Χαρισμίδη, που θα προσφέρει τις υπηρεσίες του για τη νέα αγωνιστική περίοδο".


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου