Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ... ΜΩΡΟ • ΣΤΟΝ ΘΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝ/ΦΟ


Από Δευτέρα 29 έως Τετάρτη 31 Αυγούστου στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο, στο Μύλο Ματσόπουλου θα προβάλλεται καθημερινά στις 21.45 η ταινία ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ... ΜΩΡΟ





Αύριο Κυριακή Θα προβληθεί για τελευταία φορά η  ταινία Περιπέτειας THOR

Γενική είσοδος 6 euro, φοιτητικά- μαθητικά 4 euro.
Εισιτήριο ζευγαριού 10 ευρώ, οικογενειακό εισιτήριο (4 άτομα: 2 γονείς + 2 παιδιά):  16 ευρώ,
εισιτήριο παρέας  (4 άτομα)  20 ευρώ
http://cine-mylos.blogspot.com
facebook/Δημοτικος Κινηματογραφος Τρικαλων


KΩΜΩΔΙΑ 86΄ Κ
Σκηνοθεσία: ΝΙΚΟΣ ΖΑΠΑΤΙΝΑΣ
Ηθοποιοί: ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ, ΣΑΚΗΣ ΜΠΟΥΛΑΣ, ΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΖΟΙΣ ΕΥΕΙΔΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ .

O Νώντας, ένας 50άρης, άνθρωπος της νύχτας-κοινώς "λαμόγιο", σταματά με το αυτοκίνητό του κάπου στο πουθενά, για να κάνει την ανάγκη του. "Άνθρωπος από κάτω!"... ακούγεται μια φωνή και κάπως έτσι γνωρίζει τον Αλκιβιάδη, ένα συμπαθή νοικοκύρη που χρωστάει παντού, που τον απατά η γυναίκα του, που δεν απέκτησε ποτέ παιδιά και για όλους αυτούς τους λόγους έχει δεθεί στις γραμμές του τρένου για να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο Νώντας, που ταξιδεύει με σκοπό να βρει τη μητέρα της Περσεφόνης, του μωρού που του έχει "φορτώσει" κάποια από τις πρώην του, θα ελευθερώσει τον Αλκιβιάδη και θα τον πάρει μαζί του - θέλει δε θέλει. Έτσι, κάπου μεταξύ σέξι εσωρούχων, πρώην ερωμένων, άπιστης συζύγου και ένοχου κουμπάρου, συμβαίνουν μπερδέματα, ανατροπές αλλά και εξελίξεις που φέρνουν τα πάνω κάτω.


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου