Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Βόλεϊ στα Τρίκαλα


Ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα η πρώτη προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο Τρικάλων της Εθνικής ομάδας βόλεϊ αντρών.







Με αισιοδοξία και ανανεωμένη σε πρόσωπα έφτασε σήμερα το πρωί στα Τρίκαλα η Εθνική ομάδα βόλεϊ αντρών όπου στα πλαίσια του Προολυμπιακού τουρνουά θα αντιμετωπίσει το Σαββατοκύριακο την Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Πυρετώδης και οι προετοιμασίες για την διαμόρφωση του Γυμναστηρίου οπού είδη έχει τοποθετηθεί το ειδικό ταρτάν όπως επίσης και με πατέντα έχουν  υπερυψωθεί, στα 9 μέτρα όπως απαιτείται, οι προβολείς.

Οι διεθνείς γυμνάστηκαν σήμερα το απόγευμα, υπό τις οδηγίες του Ομοσπονδιακού τεχνικού Αλέκου Λεώνη και δοκίμασαν το νέο ταρτάν και παράλληλα πραγματοποίησαν και ασκήσεις τακτικής ενώ αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει το πρωί βάρη και το απόγευμα γήπεδο.

Οι 12 παίκτες που βρίσκονται στη διάθεση των Αλέκου Λεώνη και Σωτήρη Δρίκου είναι οι Βασίλης Κουρνέτας, Ανδρέας Φράγκος, Μιχάλης Σαρικεΐσογλου, Παναγιώτης Πελεκούδας, Γιώργος Πετρέας, Νίκος Σμαραγδής, Νίκος Ρουμελιώτης, Γιώργος Στεφάνου, Αχιλλέας Παπαδημητρίου, Θεόκλητος Καριπίδης, Κώστας Προύσαλης, Τάσος Ασπιώτης.

Στην αποστολή της Εθνικής, τιμ μάνατζερ είναι ο Ρούλης Αγραπιδάκης,γυμναστής ο Κυριάκος Μουτεσίδης, φυσιοθεραπευτής ο Νίκος Παπαγεωργίου, στατιστικολόγος η Βασιλική Νεντή, και φροντιστής ο Ρήγας Ρηγόπουλος.


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου