Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Φέρτε πίσω την Αθηνούλα βροντοφωνάζουν ΟΛΑ τα Τρίκαλα...


Αυτό, το είδε με τα μάτια της η ΕΛΕΝΗ ΧΟΛΕΒΑ και το έγραψε στη σημερινή ΕΡΕΥΝΑ










Διαβάζουμε στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας:


"Μέτωπο στήριξης στην απερχόμενη διοικήτρια του νοσοκομείου Τρικάλων"

Γιατροί, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό κατακρίνουν την απομάκρυνση της κας Πέτσα

Με επιστολές προς το υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης εκφράζουν γιατροί, νοσηλευτές και διοικητικοί υπάλληλοι την απογοήτευσή τους από την απόφαση απομάκρυνσης της κας Αθηνάς Πέτσα από τη θέση της διοικήτριας του νοσοκομείου.


Η κ. Πέτσα



Η συχνότητα των δηλώσεων στήριξης της παραμονής της κας Πέτσα στη θέση της διοίκησης του νοσοκομείου Τρικάλων είναι πραγματικά πρωτοφανής, κάτι που αποδίδεται στην καλή συνεργασία μεταξύ προσωπικού και διοίκησης αλλά και στις συχνές εναλλαγές προσώπων στο τιμόνι του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Όπως επισήμανε μεταξύ άλλων και ο προϊστάμενος διοικητικής και οικονομικής διεύθυνσης κ. Βασίλης Μπουκοβάλας, «Οι οργανισμοί όπως το νοσοκομείο, είναι οργανισμοί που θα πρέπει οι διοικήσεις του να έχουν μακρά διάρκεια για να μπορεί να υλοποιεί τους στόχους που θέτει.

Αντ’ αυτού αρκεί να σας πω ότι βρίσκομαι 14 χρόνια στο νοσοκομείο και έχουν αλλάξει 11 διοικητές. Η απομάκρυνση της κας Πέτσα, ήταν κάτι που μας εξέπληξε διότι επί θητείας της οι στόχοι που τέθηκαν και μετά την ένταξη στο μνημόνιο επιτεύχθηκαν. Κάθε δικαιολογία θα είναι πάντως προσχηματική, μιας και οι λόγοι απομάκρυνσης είναι πολιτικοί, συνδικαλιστικοί, σίγουρα πάντως όχι ουσίας».



Αυτά όλα, τα είδε με τα μάτια της τα άκουσε με τα αυτιά της η ΕΛΕΝΗ ΧΟΛΕΒΑ και τα κατέγραψε στη σημερινή ΕΡΕΥΝΑ


Οι... άλλοι, δεν το πήρανε χαμπάρι η τους ξέφυγε.
Μπράβο Ελενάκι...





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου