Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Ένα μπουρδέ, ένα μπουρδέλο είσαστε...


Δικαιώθηκε και ο Ηρακλής, χάος στο πρωτάθλημα!
   

Το Διαιτητικό Δικαστήριο δικαίωσε τον Ηρακλή και με ψήφους 2-1, η υπόθεση του "γηραιού" ξεκινάει από την αρχή.

Αναβάλεται αναγκαστικά και το Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης, η πρώτη αγωνιστική θα πρέπει να γίνει με πέντε ματς αλλά η Σούπερ Λίγκα ξεκινάει το πρωτάθλημα!

Από εκεί που δεν τον υπολόγιζε κανείς, ο Ηρακλής γίνεται ακόμα μια ομάδα έτοιμη να διεκδικήσει στα χαρτιά την παραμονή της στην Σούπερ Λίγκα καθώς μετά από την δικαίωση αυτή, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ πρέπει να εξετάσει ξανά την υπόθεση.

Αν ο Ηρακλής δικαιωθεί τότε θα πέσει ο Αστέρας Τρίπολης. Με δεδομένο λοιπόν πως το πρωτάθλημα ξεκινάει σε δύο μέρες το παιχνίδι Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης θα πρέπει αναγκαστικά να αναβληθεί.

Παρά το γεγονός ότι το νέο πρωτάθλημα θα πρέπει να ξεκινήσει με πέντε παιχνίδια πλέον, η Σούπερ Λίγκα δεν δείχνει διατεθειμένη να αναβάλει την έναρξή του...

Aναλυτικά η απόφαση:

"Το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση δίκασε την προσφυγή της ΠΑΕ Ηρακλής Θεσσαλονίκης κατά της υπ' αριθμόν 133/2011 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και έλαβε την ακόλουθη απόφαση. Δικάζει κατ’ αντιμωλία των διαδίκων την από 22/08/2011 και με αριθμό πρωτ. Ε.Π.Ο. 24945/2011 Προσφυγή της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, (Ε.Π.Ο.).

Απορρίπτει ό,τι κρίθηκε απορριπτέο.

Δέχεται κατά πλειοψηφία την από 22/08/2011 και με αριθμό πρωτ. Ε.Π.Ο. 24945/2011 Προσφυγή της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ».
Ακυρώνει την υπ’ αριθ. 133/2011 Απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο.
Παραπέμπει την υπόθεση προς περαιτέρω εκδίκαση στην Επιτροπή Εφέσεων της Ε.Π.Ο., συντιθέμενη από άλλους δικαστές, της από 23/05/2011 έφεσης της προσφεύγουσας κατά της υπ’ αριθμ. 195/2011 Απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της «SUPERLEAGUE» και της ΠΑΕ «ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ»."

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου