Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Θεοφανία Καλογιάννη: Από τα Τρίκαλα στο Χόλυγουντ η «PamKiller» με το Summer Angels!


Αν η Pamela Anderson και η Jenna Jameson ζούσαν μια ΕΝΤΟΝΗ ερωτική βραδιά μεταξύ τους , ο καρπός μια τέτοιας νύχτας θα λεγόταν “ΘΕΟΦΑΝΙΑ” (Γράφτηκε από αμερικάνικα ΜΜΕ)







Η Θεοφανία γεννήθηκε πριν απο 28 χρόνια στις 7 Απριλίου 1982 (Κριός) στη σκιά των Μετεώρων της Καλαμπάκας όπου έζησε και τα πρώτα της 7 χρόνια. Το καλλιτεχνικό της όνομα είναι Pamkiller, της έμεινε μετά απο μια συνάντηση με την Pamela Anderson. To 2006 δημιούργησε την εταιρία «Theofania Glamour Enterprises LTD»


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ΝΕΟ
http://www.fatsimare.gr/

Η ιδιοκτήτρια της εταιρείας «ΘΕΟΦΑΝΙΑ GLAMOUR ENTERPRISE» , και ίσως η ΠΛΕΟΝ διάσημη Ελληνίδα , ως μοντέλο , εκτός Ελληνικών συνόρων . Πρωτοπόρος σε Ευρωπαϊκό επίπεδο στο τομέα της αισθησιακής ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ και πρόσφατα στο τομέα του αισθησιακού ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ , λειτουργεί σε πολύ υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες .

Ποτέ πριν μια ΓΥΝΑΙΚΑ, ΠΟΥΘΕΝΑ στο πλανήτη, ΔΕΝ κατάφερε, ΟΛΟΜΟΝΑΧΗ, να συλλάβει στο μυαλό της και να κάνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, μια από τις ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΕΣ (και μοναδική σε High Definition) αισθησιακές ταινίες στην παγκόσμια ιστορία .

Ποτέ πριν μια γυναίκα ΔΕΝ κατάφερε από το ΜΗΔΕΝ, χωρίς ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ , να συγκεντρώσει 35 ΙΚΑΝΟΤΑΤΑ και ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ στελέχη κάτω από τις δικιές τις επαγγελματικές οδηγίες και κατευθύνσεις.

Ποτέ πριν μια Ελληνίδα ΔΕΝ κατάφερε να φωτογραφηθεί από το μεγάλο STUDIO Ο.Ν.Υ.Χ./συνεργάτη του Αμερικάνικου PLAYBOY, επί 48 συνεχόμενες ώρες αποκομίζοντας 2500 φωτογραφίες .

Πότε πριν μια Ελληνίδα δεν απέσπασε τη ΚΟΡΥΦΑΙΑ διάκριση (2009) για το ΠΛΕΟΝ εντυπωσιακό ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟ σε μοντέλο, σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ διαγωνισμό ΒΙΚΙΝΙ SUPERMODEL, από το εγκυρότατο αμερικάνικο περιοδικό U.S.A. MAVERICK magazine.

Ποτέ πριν μια Ελληνίδα ΔΕΝ φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο και ΒΑΣΙΚΟ άρθρο ενός από τα μεγαλύτερα περιοδικά της Κολομβίας «TOSCANA magazine» υποβαθμίζοντας σε 2ο άρθρο την παρουσίαση της ΤΟΤΕ πρεμιέρας (2008) της ταινίας του James Bond (Daniel Craig) και της συμπρωταγωνίστριας του Olga Kurylenko…

H δεσποινίδα Θεοφανία ήδη διαθέτει 11 επίσημα site που επισκέπτονται συνολικά 2.500.000 άτομα ΕΤΗΣΙΩΣ!

Έχει παρουσιαστεί από το Ρουμάνικο F.H.M. και έχει γίνει εξώφυλλο 9 φορές τα τελευταία 2 χρόνια σε μεγάλα Ελληνικά και Κυπριακά περιοδικά του έθνους μας.

    Αν η Pamela Anderson και η Jenna Jameson ζούσαν μια ΕΝΤΟΝΗ ερωτική βραδιά μεταξύ τους, ο καρπός μια τέτοιας νύχτας θα λεγόταν “ΘΕΟΦΑΝΙΑ”. Συνδυάζει τον ερωτισμό της Pamela Anderson με τη μαγική/ανόθευτη ομορφιά της Jenna Jameson. To MONO που της λείπει είναι η Αμερικάνικη Βιομηχανία Κινηματογράφου πίσω της (Γράφτηκε από τα αμερικάνικα ΜΜΕ)

ΔΙΕΘΝΕΙΣ & ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

    * U.S. Playboy Studios - ONYX Photography (July 2006, Miami/USA)
    * H.M. Magazine (September 2005, ROMANIA)
    * TOSCANA Magazine - COVER (December 2008, COLOMBIA)
    * MAVERICK Magazine - 1stPLACE at Supermodels World contest (January 2009, U.S.A.)








ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ΝΕΟ
http://www.fatsimare.gr/



ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ - Γραπτός τύπος

    * MaxPOWER - COVER (May 2008,Greece)
    * ΜΑΧΙΜ (October 2006, Greece)
    * ΜΑXIM (July 2007, GREECE)
    * ΜΑXIM - COVER (June 2008, GREECE)
    * BURNOUT - COVER (December 2008, CYPRUS edition)
    * BOYZ stuff - COVER (January 2009, CYPRUS/GREECE)

T.V. , MOVIES & LIVE SHOWS

    * Παραγωγή & συμμετοχή 1η BLUERAY Ελληνική αισθησιακή ταινία (CHRISTMAS 2009, GREECE)
    * Videoclip "Το Λάθος", Θάνος Πετρέλης, (May 2007)
    * Videoclip "ΣΕΙΡΗΝΑ", Group ΣΚΙΕΣ, (Μάρτιος 2009)
    * Miss αναπληρωματική FACE of the YEAR, ( 2002 & 2006 )
    * Υπέροχα πλάσματα (TV serial - 1 episode)






Το βρήκα ΕΔΩ









Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου