Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Μπαλάφας: Οι οργανωμένοι δεν διεκδικήσαν ποτέ «φατσιμάρε» μέσω του ΑΟΤ μας. Ούτε το έχουμε ανάγκη.


- Έχει πει ο κ. Πλεξίδας ότι θα μας δώσει τον ερασιτέχνη, ότι θα μας δώσει τις μετοχές. Που στα λόγια;
- «Το μοναστήρι είναι ο λαός του ΑΟΤ»
- Γιατί η διοίκηση της ΕΠΣΤ είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ.








Την δική του άποψη καταθέτει ο Στέφανος Μπαλάφας. Ο πρόεδρος του συνδέσμου Σακαφλιάδων «σπάει» την σιωπή του και ζητάει από τον Πλεξίδα να κάνει το σωστό.

Ο οργανωτής της «κυανέρυθρης» κερκίδας τόνισε: «Πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει όλο αυτό το αστείο. Δεν έχει το δικαίωμα κανείς να παίζει με την δική μας «καψούρα». Τελείωσαν τα λεφτά του κ. Πλεξίδα; Ωραίο καλό δρόμο και ας προχωρήσει σε έργα. ΑΜΕΣΑ. Οι μετοχές να πάνε στο πρωτοδικείο και η ομάδα να περάσει στα χέρια του λαού. Οι οργανωμένοι δεν διεκδικήσαν ποτέ «φατσιμάρε» μέσω του ΑΟΤ μας. Ούτε το έχουμε ανάγκη.


Έχει πει ο κ. Πλεξίδας ότι θα μας δώσει τον ερασιτέχνη, ότι θα μας δώσει τις μετοχές. Που στα λόγια; Ναι η ομάδα είναι δική του αλλά δεν έχει το δικαίωμα αυτή την στιγμή να την κρατάει σε «ομηρία». Ο ΑΟΤ υπάρχει από το 1963. Δεν γεννήθηκε την ημέρα που την έδωσε ο Τρικαλινός κόσμος στον μεγαλομέτοχο και μιλάω για την βραδιά στο πνευματικό κέντρο.
Πρόσφερε πολλά αλλά ήρθε η ώρα να φύγει. Κουραστήκαμε. Απλά να μην προσπαθεί για δικά του λάθη να καλυφθεί από τους οργανωμένους.



Πήρε το ΟΚ να πάει στα δικαστήρια όχι για την εγγυητική. Αλλά δεν είναι της ώρας. Θα τα πούμε όταν χρειαστεί. Τα «δικά μας» δικαστήρια θα γίνουν στην ώρα τους.

Δεν θα αφήσουμε να εξαφανιστεί η ομάδα από τον χάρτη όπως έγινε και με τον ΑΣ Τρίκαλα. Που δεν ήταν ΑΟΤ αλλά κρατούσε ψηλά το όνομα της πόλης μας σε πανελλήνιο επίπεδο. Τότε με τον ΑΣΤ κάνανε «τουμπεκί» και δεν ξέρω γιατί και τώρα ξεσπάνε στα Τρίκαλα και σε λάθος σημεία.

Όλοι έχουμε ευθύνες. Και για τον ερασιτέχνη που ακούω πολύ τώρα τελευταία και είναι και της μόδας. Ναι ο ερασιτέχνης είναι σημαντικό κομμάτι σε ένα σωματείο αλλά είχαν επαναπαυτεί ΟΛΟΙ στα λεφτά του Πλεξίδα και ερχόμαστε σήμερα να κράξουμε.

Τι κάναμε ΕΜΕΙΣ για τον ερασιτέχνη; Όσο για τις εκλογές αν και είμαι μέλος στον ερασιτέχνη δεν γνώριζα για τις εκλογές και αν έχει γίνει τέτοιο πράγμα ο Πλεξίδας παίρνει κόκκινη κάρτα. Τον στηρίξαμε εκεί που έπρεπε και τον «κράξαμε» εκεί που επίσης έπρεπε.

 Ήμασταν «κύριοι» γιατί αγαπάμε τον ΑΟΤ και δεν του δημιουργήσαμε κανένα πρόβλημα. Όχι για τον μεγαλομέτοχο. Για την «καψούρα» μας.
Έκανε λάθη τα οποία ενδεχομένως να καλύπτονταν από τις επιτυχίες. Δεν φανταζόμασταν ότι από τις σίτες θα βλέπαμε την «τρέλα» μας στο ΟΑΚΑ. Αλλά έβαλε το χέρι στην τσέπη και πιστεύω το σεβάστηκαν όσοι είναι ΑΟΤ και όσοι πραγματικά αγαπούν την ομάδα.

Αλλά πολλές φορές επέλεξε τον λάθος δρόμο διότι γύρω του δεν είχε τα κατάλληλα άτομα και αυτό ήταν επιλογή του.
Ωστόσο αυτό δεν μπορεί να είναι δικαιολογία για κανέναν πολιτικό και για καμία ΕΠΣΤ. Η διοργανώτρια αρχή ήταν παντού αμέτοχη και πιστεύω πως έβαλε και τρικλοποδιές στα Τρίκαλα, δεν ξέρω πως αλλά να είστε σίγουροι ότι έγινε. Στην Κρήτη ο Τζώρτζογλου ήταν παλικάρι και τα έκανε όλα άνω κάτω στην ΕΠΟ. Εδώ ποιος τόλμησε να υψώσει ανάστημα στον Πιλάβιο; Για αυτό και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πάει κατά διαόλου.

Γιατί η διοίκηση της ΕΠΣΤ είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ.

Για τους πολιτικούς έχω να τους πω απλά ΝΤΡΟΠΗ τους. Δεν με νοιάζει τι ψήφιζε και με ποιον ήταν ο Πλεξίδας πολιτικά. Εμείς είμαστε με τον ΑΟΤ αλλά οι πολιτικοί έδειξαν ότι είναι με την πάρτι τους. Ας είναι. Έχει ο καιρός γυρίσματα.

Ξέρετε ποιο είναι το μεγάλο θέμα στα Τρίκαλα. Ότι πολλοί αισθάνονται «απέχθεια» για τον ΑΟΤ επειδή η ομάδα ανήκει στον Πλεξίδα.

Μέγα λάθος. Ο ΑΟ Τρίκαλα είναι πάνω από πρόσωπα και επενδυτές. Ο ΑΟΤ ανήκει στον λαό του και χρειάζεται σεβασμό. Δεν θα πω για την ιστορία που είναι μεγάλη. Θα πω για το γεγονός πως δεν μπήκε ούτε σε άρθρα 44, ούτε σε άρθρα 1964, ούτε σε συγχωνεύσεις, ούτε στήθηκε σε κανέναν. Και για αυτό δώσαμε ένα ελαφρυντικό στον Πλεξίδα. Αλλά πλέον κούρασε. Μόνο μην κάνει το λάθος και δεν δηλώσει την ομάδα. Τέτοια προδοσία δεν την χωράει ο νους μας. Μας έλεγε πως είναι ο ΑΟΤ οικογένεια του, βάζοντας και εμάς μέσα. Την οικογένεια μας εμείς δεν την πουλάμε τόσο φθηνά. Ας γυρίσει από τις διακοπές του και ας αφήσει την ομάδα. Είπαμε με πράξεις και όχι με λόγια.

Και κάτι τελευταίο. Θα περίμενα από ανθρώπους που «ματώσαν»για την φανέλα να κάνουν πράξεις και να έχουν προτάσεις. Δεν τους τιμούν οι δηλώσεις του τύπου : «Τα μοναστήρια να είναι καλά». Μοναστήρι για τον ΑΟΤ είναι ο λαός του.

Γενικά οι δηλώσεις σε ράδια και ίντερνετ αλλά και οι απειλές δεν αρκούν. Θέλουμε ΠΡΑΞΕΙΣ από όλους για να μην μπει ο ΑΟΤ σε χειμερία νάρκη για κανά δεκαριά χρόνια ακόμη.
Όσο αφορά τα «παπαγαλάκια» που σχολιάζουν τον σύνδεσμο θα πρέπει να ξέρουν ότι η αγάπη μας για τα Τρίκαλα είναι αγνή και χωρίς προθέσεις κέρδους. Ειδικά οικονομικού όπως γινόταν παλιά.

Θα πρέπει να έχουν το νου τους και να προσέχουν πριν «παπαγαλίζουν» οτιδήποτε γιατί κάποια στιγμή θα μας βρουν μπροστά τους. Εμείς είμαστε ΜΟΝΟ ΑΟΤ, θα στηρίζουμε την ομάδα μας σε όποια κατηγορία και να παίζει, ακόμη και στο ερασιτεχνικό. Γιατί θέλει μαγκιά να είσαι μόνο ΑΟΤ. Για εμάς ο ΑΟΤ είναι ιδέα και κάτι πολύ παραπάνω από μια ομάδα».



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου