Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Συλλεκτικά οχήματα στο Περτούλι στις 11 Σεπτεμβρίου


Διοργανωτές η Λέσχη Κλασσικών Οχημάτων Βόλου και Θεσσαλίας με τη στήριξη τοπικών φορέων







Νέα δράση η οποία προσθέτει στην τοπική οικονομία του ορεινού όγκου της Πύλης, προγραμματίστηκε για τις 11 Σεπτεμβρίου.

Μια ονειρική και πρωτότυπη διαδρομή στα πανέμορφα δάση του Περτουλίου ετοιμάζουν να πραγματοποιήσουν μέλη Συλλόγων και Λεσχών, που ασχολούνται με τα συλλεκτικά οχήματα και είναι φίλοι τόσο του παλαιού αυτοκινήτου, αλλά και των παλιών μοτοσυκλετών, που μας παραπέμπουν σε εποχές του περασμένου αιώνα.

Tην Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011, η Λέσχη Κλασσικών Οχημάτων Βόλου και Θεσσαλίας (ΛΕΚΟΒ) σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Περτουλίου, τον Δήμο Πύλης και με την υποστήριξη του Δικτύου ΜΚΟ Θεσσαλίας και του Pantheon Plaza (Λάρισα), διοργανώνουν για όλους τους φίλους του παλαιού αυτοκινήτου, μια πρωτότυπη ανάβαση στα απίστευτης ομορφιάς δάση του Περτουλίου με την ονομασία «3ο Κυνήγι Θησαυρού Κλασσικών Οχημάτων ΛΕΚΟΒ».

Στην εκδήλωση μπορούν να λάβουν μέρος, χωρίς κόστος συμμετοχής, όλα τα παλαιά και ιστορικά οχήματα, με την προϋπόθεση αυτά να πληρούν τον Κ.Ο.Κ., να είναι σε καλή κατάσταση και να είναι άνω των τριάντα ετών.

Υπεύθυνοι διοργάνωσης και δήλωση συμμετοχών: ΛΕΣΧΗ ΚΛΑΣΣΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΒΟΛΟΥ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ - ΛΕ.Κ.Ο.Β. Απόστολος Παπαγεωργίου (Πρόεδρος ΛΕΚΟΒ),e-mail : lekov@lekov.gr,www.lekov.gr,mob.: 6937289029.


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου