Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Με όπλο την έδρα, «ματιάζει» τις επιτυχίες o Αίολος Τρικάλων


Πρεμιέρα με τον Κόροϊβο Αμαλιάδας στο πρωτάθλημα, με την ΑΕΚ Άργους στο κύπελλο






Με πολλά όνειρα και αυξημένες προσδοκίες, ξεκίνησε από την προηγούμενη Δευτέρα, την προετοιμασία της η ομάδα μπάσκετ του Αιόλου.

Δίνοντας το πρώτο ραντεβού στο Δημοτικό Κλειστό, η αισιοδοξία των  παικτών, του τεχνικού τιμ αλλά και των διοικητικών παραγόντων ήταν κάτι περισσότερο από διάχυτη, γεγονός που γεννά προσδοκίες για κάτι καλό και στον κόσμο των Τρικάλων.
Εν των μεταξύ, πραγματοποιήθηκαν και οι κληρώσεις από την Ε.Ο.Κ, τόσο για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής που θα ξεκινήσει στις 2 Οκτωβρίου, όσο και για το κύπελλο, όπου το πρώτο τζάμπολ θα γίνει στις 11 Σεπτεμβρίου.

Σημαντική η σειρά των αγώνων



Φυσικά ο τεχνικός του Αιόλου Γιάννης Τζήμας θεωρεί πολύ σημαντική τη σειρά των αγώνων, καθώς όπως υποστηρίζει, το γεγονός ότι η ομάδα θα αποφύγει στην αρχή τουλάχιστον τις μακρινές μετακινήσεις αποτελεί αβαντάζ. Και είναι αβαντάζ, αφενός γιατί η προετοιμασία πιο άνετα  εντός των τειχών,  αφετέρου γιατί δίνεται η δυνατότητα να χτιστεί ένα καλό σερί στο πρωτάθλημα, απόρροια των τριών εντός έδρας αγώνων, στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές.





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου