Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Πλεξίδας: Δεν έπαψα ποτέ να νοιάζομαι για το μέλλον και την βιωσιμότητα του ΑΟ Τρίκαλα


O μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Τρίκαλα Βαγγέλης Πλεξίδας καλεί τον όποιο ενδιαφερόμενο να αναλάβει τις τύχες της ομάδας ή έχει να προτείνει κάποια σοβαρή πρόταση την ερχόμενη Δευτέρα 29 Αυγούστου στο ξενοδοχείο «Αετών Μέλαθρον»:








«Σε αντίθεση με όσα μου καταλογίζουν δεν έπαψα ποτέ να νοιάζομαι για το μέλλον και την βιωσιμότητα του ΑΟ Τρίκαλα.

Απλά έχω δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι δεν επιθυμώ να συνεχίσω να βρίσκομαι στο τιμόνι του ΑΟ Τρίκαλα και αυτό θα πρέπει να γίνει κατανοητό και σεβαστό απ’ όλους.

Ωστόσο είμαι στην διάθεση κάθε σοβαρού ενδιαφερόμενου ή όποιου έχει να καταθέσει κάποια σοβαρή πρόταση και για τον λόγο αυτό την Δευτέρα 29 Αυγούστου και ώρα 9 το βράδυ θα βρίσκομαι στο ξενοδοχείο «Αετών Μέλαθρον».

Θα ήθελα να βρεθούν στο ξενοδοχείο άνθρωποι που έχουν κάτι να πουν και να προτείνουν και όχι άνθρωποι που μόνο φιλολογικά και έξω απο τον χορό πουλάνε μυαλό και καταθέτουν ανεφάρμοστες προτάσεις. Η επιθυμία μου είναι ο ΑΟΤ να πάει σε καλά χέρια και να ξαναγίνει σημείο αναφοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Τρίκαλα έκανε αναφορά και στην δικαστική περιπέτεια της ομάδας: «Θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά και τα Τρίκαλα θα παραμείνουν στην Β’ Εθνική άσχετα αν κατά την άποψη μου δικαιούμασταν να παίξουμε στα πλέι οφ και ο αποκλεισμός μας απο αυτά ήταν πέρα για πέρα άδικος.

Αν τυχόν και τα Τρίκαλα υποβιβαστούν θα πρέπει να αλλάξει ο χάρτης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Παναχαϊκή, Βέροια και ΠΑΣ Γιάννινα έχουν παρόμοια προβλήματα με μας οπότε και θα πρέπει να μας ακολουθήσουν...».

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου