Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Xάθηκε η μπάλα... Μένει η φεύγει ο Βαζάκας οεο?


Μπερδεύτηκα πρωϊ - πρωϊ...Διαβάστε:
- Αποχωρεί ο Βαζάκας απο τον ΑΟΤ!!!
- Βαζακας: "Δεν εγκαταλείπω την ομάδα στην πιο κρισιμη φάση της"









sportrikala:

Ο Γιώργος Βαζάκας αποχωρεί απο τον πάγκο του ΑΟΤ Τρίκαλα μετά απο μία άκρως επιτυχημένη πορεία.


Ο Γρεβενιώτης τεχνικός εμφανώς ενοχλημένος απο την συμπεριφορά του μεγαλομετόχου του ΑΟΤ Βαγγέλη Πλεξίδα απέναντι του πήρε την απόφαση το μεσημέρι της Πέμπτης να αποχωρήσει απο τον πάγκο της ομάδας.

 Στον στενό του κύκλο είχε εκμυστηρευτεί τις προθέσεις του αλλά όπως είπε περίμενε την απόφαση της Ένωσης Β' και Γ' Εθνικής για τα πλέι οφ την Παρασκευή για να το ανακοινώσει και επίσημα.

Ωστόσο όμως το γεγονός ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αντελήφθη τις προθέσεις του τον οδήγησαν στην έξοδο νωρίτερα απ' ότι υπολόγιζε και πριν απο λίγο ανακοίνωσε την απόφαση του να φύγει σε αποχαιρετιστήριο δείπνο που παρέθεσε στους παίκτες σε μαγαζί στην Μεγάρχη (Ρεπορτάζ σε λίγο).


goaltrikala:

Βαζακας: "Δεν εγκαταλείπω την ομάδα στην πιο κρισιμη φάση της"

Άμεση ήταν η διάψευση του Γιώργου Βαζάκα σε δημοσίευμα που τον φέρει να αποχωρεί από την ομάδα του ΑΟΤ, λιγο πριν την τελική απόφαση για την αδειοδότηση της ομάδας.

Το goaltrikala.gr επικοινώνησε με τον γρεβενιώτη τεχνικό ο οποίος δήλωσε:

«Αυτή τη στιγμή στην κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα περιμένοντας την απόφαση της αδειοδοτησης, δε μπορώ να προδώσω κανεναν. Δεν μπορω να πω ότι εγκαταλείπω την ομάδα στην πιο κρισιμη φάση της. Θα είναι σα να προδίδω τους παίκτες μου και τον κόσμο.

Από εκει και πέρα, αν τυχόν παρθεί η οριστική απόφαση της μη συμμετοχης της ομάδος... τότε όπως ήρθα μιλώντας με τον μεγαλομέτοχο... έχω υποχρεωση να κάνω το ίδιο. Να μιλησω πρώτα με τον κ. Πλεξίδα και από εκει και πέρα, θα πάρω τις αποφάσεις μου».

Πληροφορίες πάντως ανέφεραν ότι ο Βαζάκας είναι σφόδρα ενοχλημένος από το γεγονός ότι λιγες νωρίτερα ώρες κατα τη διάρκεια ομιλίας του Πλεξίδα στα αποδυτήρια, παραβρέθηκαν οπαδοί και δημοσιογράφοι.

* Οι δηλώσεις του Γιώργου Βαζάκα έγιναν μετά το δείπνο που παρέθεσε προς τιμή της ομάδας η ταβέρνα "Ουρανός"¨που βρίσκεται στη Μεγάρχη.

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου