Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Νίκος Μουζακιάρης «Όχι στο ξεπουλάω για να ξεχρεώσω».


Η απεγνωσμένη προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να πετύχει την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου αποτελεί την επιβεβαίωση μιας τραγικής οικονομικής πολιτικής που οδηγεί τη χώρα και τους Έλληνες με μαθηματική ακρίβεια στο αδιέξοδο.Χωρίς να μπορούν να εγγυηθούν την αποτελεσματικότητα της πολιτικής τους, για δεύτερη φορά καλούν το κοινοβούλιο να ψηφίσει έναν νόμο που ουσιαστικά εκχωρεί την εθνική κυριαρχία της χώρας μας. 
Πρόκειται για πολιτικό θράσος αλλά και για αδυναμία πολιτικής πρωτοβουλίας να αντισταθούν στο ελάχιστο στις υποδείξεις του ΔΝΤ. Κάθε οικονομική πολιτική οφείλει να προσαρμόζεται στα ιδιαίτερα δεδομένα και στις ανάγκες μιας χώρας.

Δεν μπορούμε να συνυπογράψουμε εμείς, ως ΝΔ, την αδυναμία του ΠΑΣΟΚ να αντιληφθεί τις ανάγκες της Ελλάδας και να τις ικανοποιήσει. Με το μεσοπρόθεσμο, που με τόση αλαζονεία ο κύριος Βενιζέλος υπερασπίζεται, δε δίνεται λύση για την Ελλάδα. Αντίθετα εγκλωβιζόμαστε σε μια δύσκολη και επίπονη πολιτική, αποτέλεσμα της οποίας θα είναι να παραχωρήσουμε τα έσοδα των αποκρατικοποιήσεων στους δανειστές μας. Αυτό δεν ονομάζεται υπεύθυνη οικονομική πολιτική και στρατηγική σωτηρίας της χώρας. Αυτό ονομάζεται «ξεπουλάω για να ξεχρεώσω».

Ασφαλώς αυτή η πολιτική δε θα μας βοηθήσει, αντίθετα θα επιδεινώσει την αδυναμία της χώρας να βγει γρήγορα στις αγορές, μια και τα κέρδη από τις αποκρατικοποιήσεις θα βγουν απευθείας στο εξωτερικό και οι υπερβολικά υψηλοί φόροι δε θα επιτρέψουν στον ελληνικό και διεθνή επιχειρηματικό κόσμο να επενδύσει στην Ελλάδα και να πετύχουμε την ανάπτυξη, γιατί όπως είπε και ο πρόεδρος μας Αντώνης Σαμαράς  «Οι φόροι σκοτώνουν τους φόρους».

Η ΝΔ ρωτάει: Αυτός που λειτουργεί λάθος και είναι αποδεδειγμένα πως λειτουργεί λάθος, πώς ζητά συναίνεση ακόμη και από το ίδιο του το κόμμα. Η λύση της Ελλάδας δεν μπορεί να έρθει από το κόμμα του ΠΑΣΟΚ. Κανείς δεν μπορεί πλέον να το εμπιστευτεί γιατί δεν είναι ικανό να μας βοηθήσει, έχει εγκλωβιστεί σε μια λάθος πολιτική που δεν οδηγεί πουθενά αλλού παρά μόνο στην εθνική μελαγχολία.


Η λύση θα έρθει από την πολιτική δύναμη που δεν έχει να φοβηθεί τίποτε, δεν έχει προσυπογράψει σε τίποτε και βάζει υπεράνω όλων τη σωτηρία της Ελλάδας και την εξασφάλιση της εθνικής μας ακεραιότητας, από τη ΝΔ.
                                                                                                     ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΔΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
                                                                                                                 ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΑΡΗΣ

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου