Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Αντώνης Σαμαράς από το Περτούλι: Ανάγκη να υπάρξει μια διαφορετική οικονομική πολιτική


«Οι Σαρακατσαναίοι σημαιοφόροι εργατικότητας, εντιμότητας και αξιοπρέπειας» τόνισε στο αντάμωμαΤην ανάγκη να υπάρξει μια διαφορετική οικονομική πολιτική που δεν θα βασίζεται στην υπέρμετρη φορολογία επεσήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος παρέστη στο ετήσιο αντάμωμα των Σαρακατσαναίων στο Περτούλι.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ συναντήθηκε και με τον Δήμαρχο Πύλης στον οποίο και επεσήμανε πως υπάρχει ένα καλύτερο αύριο για τη χώρα αρκεί να υπάρξει αλλαγή πολιτικής.«Υπάρχει ένα καλύτερο αύριο. Το πιο δύσκολο πράγμα που αντιμετωπίζω σε όλη την Ελλάδα είναι η κατήφεια, είναι η αίσθηση της κατάθλιψης, είναι αυτό το οποίο δεν συνάδει , δεν πάει με τους Έλληνες. Αυτό πρέπει να ανατραπεί και την ελπίδα, την δίνεις μόνο όταν έχεις συγκεκριμένα, χαραγμένα με σοβαρότητα στοιχεία μιας διαφορετικής πολιτικής, η οποία ταυτόχρονα αναγνωρίζει το μεγάλο πρόβλημα» τόνισε στην παρέμβασή του ο Πρόεδρος της ΝΔ.

Ο κ. Σαμαράς μιλώντας στο δημοτικό συμβούλιο αναφέρθηκε και στις συναντήσεις που είχε στην Ευρώπη επισημαίνοντας πως περιέγραψε μια πραγματικότητα «η οποία για παράδειγμα δεν αντέχει ως οικονομία πάνω σε μια υπερφορολογημένη χώρα, σε μια αγορά στεγνή, σε μια περίοδο που η οικονομική δραστηριότητα έχει φτάσει στο μηδέν, ότι δεν σηκώνει σε αυτή την ύφεση την τεράστια να ζητάς να πάρεις και άλλους φόρους γιατί και να τους ζητήσεις δεν θα τους βρεις. Οι φόροι σκοτώνουν τους φόρους» τόνισε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Σαμαράς .

Ο πρόεδρος της ΝΔ, αργότερα στις εκδηλώσεις των Σαρακατσαναίων στο Περτούλι αναφέρθηκε με θερμά λόγια στην πορεία και την ιστορία των Σαρακατσαναίων χαρακτηρίζοντάς τους ως σημαιοφόρους της εργατικότητας, της εντιμότητας και της αξιοπρέπειας.

«Πάνω σε αυτές τις λέξεις συνεχίζουμε τον αγώνα μας με σοβαρότητα, με αξιοπρέπεια, με ελπίδα για το αύριο» δήλωσε ο Πρόεδρος της ΝΔ.Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου