Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Το μνημόνιο στέρησε το... "θέαμα" τελικά.! (φωτορεπορτάζ)


Είχε καλλιτεχνικό μόνο ενδιαφέρον η βραδιά φέτος. "Κόπηκαν" λόγω μνημονίου οι επαγγελματίες χορεύτριες με τα... στριγκάκιαΠολύς ντόρος για το τίποτα τελικά το live της TRT στην Ασκληπιού με ένα θέαμα σαφώς κατώτερο του περυσινού.

Απο πλευράς καλλιτεχνών εμφανίστηκαν:
Νικόλ, Γιώργος Χρήστου, C-REAL, MASTER TEMPO, Θέλξη και Ο Κώστας Καραφώτης.
Άλλα από την βραδυά.

Άρεσε ο Καραφώτης. Και αποθεώθηκε από τους fun. Αν δεν ήταν αυτός, θα ήταν πολύ μέτρια η βραδιά.

Πολύς κόσμος, διπλάσιος σχεδόν από πέρυσι. Πολύ καλος και ο ήχος.Δεν φίλησε καμμία φέτος ο Καμέας. Δεν είχε "μοντέλες" και χορεύτριες λόγω μνημονίου η εκδήλωση.
Τα κορίτσια της ακαδημίας Let's Dance μοίρασαν τα δωράκια...Περισσότεροι ήταν οι σεκιουριτάδες πίσω από τη σκηνή παρά μπροστά... Υπήρχαν φήμες ότι "αγανακτισμένοι" θα πέταγαν... γιαούρτια.

Τελικά, τίποτα δεν έγινε...

Λοιπόν, Κωστάκη, μην μπερδεύεσαι μάναμ, γιατί μάλλον μπερδεύτηκες...Στην... εισαγωγή του ο παρουσιαστής (καλός ήταν χθες) Κώστας Καμέας αναφέρθηκε σε blogs που...σαμποτάρανε την εκδήλωση.

Η αναφορά μας στο show (διάβασε ΕΔΩ)  δεν είχε να κάνει με αυτή καθ' αυτή τη διοργάνωση, αναφερόταν στο ότι η δημοτική αρχή παραχώρησε δωρεάν τον πεζόδρομο σε εμπορική επιχείρηση.


Τώρα, σε οτι αφορά τα... κολαράκια που νομίζαμε ότι θα δούμε δεν φταίμε εμείς, τέτοια είχε το show πέρυσι.  Και δεν τα είδαμε μόνο... εμείς. (φωτο αριστερά)

Δείτε 60 φωτογραφίες από το χθεσινό live ΕΔΩ


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου