Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

8th ROCKING UNDER THE ROCKS FESTIVAL ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ 2011


- Το μουσικό γεγονός που έγινε ΘΕΣΜΟΣ Πλησιάζει...
- Έφτασε ο καιρός πάλι φέτος να υποδεχτούμε για όγδοη συνεχή χρονιά το  Rocking Under The Rocks Festival το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 16, 17 & 18 Ιουλίου στο Ανοιχτό Θέατρο Καλαμπάκας.Το γνωστό πια σε όλους μας Rocking under the Rocks Festival, ξεκίνησε το 2004 με σκοπό να δώσει την ευκαιρία σε ερασιτεχνικά συγκροτήματα και νέους καλλιτέχνες να δείξουν τη δουλειά τους μπροστά σε ευρύ κοινό με άκρως επαγγελματικό οπτικοακουστικό εξοπλισμό. Αφού αγαπήθηκε και στηρίχθηκε από όλους μας, μεγάλωσε, δυνάμωσε, ωρίμασε και συνεχίζει ακάθεκτα την πετυχημένη πορεία του προς το 8ο πια φέτος τριήμερο διασκέδασης, ψυχαγωγίας και μουσικής.

Για την φετινή διοργάνωση ο Δήμος Καλαμπάκας,  και ο Μουσικός Ψυχαγωγικός Σύλλογος Μετεώρων  . ενώνουν τις δυνάμεις τους για να πραγματοποιήσουν ένα φεστιβάλ που παρόμοιο του δεν έχει ξαναγίνει στην περιοχή.
Κατά το τριήμερο των εκδηλώσεων του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν συναυλίες 18 ερασιτεχνικών συγκροτημάτων απ’ όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων και αυτά της περιφέρειας .

  Το μουσικό φεστιβάλ της Καλαμπάκας. Είναι  ένα μουσικό φεστιβάλ που έχει φιλοξενήσει    χιλιάδες  μουσικόφιλους, 100 δημοσιογράφους και 100 περίπου μουσικά ερασιτεχνικά νεανικά συγκροτήματα όπως  και καλλιτέχνες όπως  Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Φίλιππος Πλιάτσικας, Locomondo, Firewind, Δημήτρης Σταρόβας, Αλκιβιάδης Κωνσταντινόπουλος ,Blues Wire, Νίκος Μίχας, Κόκκινα Χαλιά και άλλοι

8th Rocking under the Rocks Festival – Kalampaka 2011
Θα είμαστε όλοι εκεί !!!
ΟΡΑΜΑ...

Φέτος, εν έτη 2011, γνωρίζοντας απόλυτα τις ανάγκες καλλιτεχνών και ακροατών, αποφασίσαμε, έπειτα από 8 ολόκληρα χρόνια, να ξαναδιοργανώσουμε το αγαπημένο φεστιβάλ των ερασιτεχνικών νεανικών μουσικών συγκροτημάτων.

Στόχος μας η δημιουργία μίας μουσικής βραδιάς, που θα μείνει και πάλι χαραγμένη στις μνήμες όλων για να θυμίζει πως η ελεύθερη έκφραση μέσω της μουσικής μπορεί να υφίσταται ακόμη και σήμερα και μάλιστα πιο δυνατή από ποτέ… όπως ποτέ άλλοτε δεν θα μπορούσε να ήταν εξάλλου, μιας και τα όσα συμβαίνουν στον πλανήτη γη, καταμαρτυρούν αδιάψευστα πως ναι… η ελεύθερη έκφραση μέσω κάθε μορφή τέχνης είναι επιβεβλημένη, τουλάχιστον για όσο ο άνθρωπος μπορεί και θέλει να συνεχίσει να ζει ελεύθερος.


Αυτό το κατά τα άλλα τυπικό Δελτίο Τύπου, δεν θα θέλαμε να αποτελέσει το οτιδήποτε άλλο, πέραν ενός νέου καλέσματος της νεολαίας, ώστε να αναβιώσουμε και πάλι, όλοι μαζί, το δικό μας μουσικό φεστιβάλ. Το μουσικό φεστιβάλ της Καλαμπάκας. Ένα μουσικό φεστιβάλ που έχει φιλοξενήσει συνολικά χιλιάδες μουσικόφιλους, 100 δημοσιογράφους και 100 περίπου μουσικά ερασιτεχνικά νεανικά συγκροτήματα.


Ένα φεστιβάλ που για τις ανάγκες του αλλά και την πλήρη αρτιότητα της διεξαγωγής του εργάζονται πάνω από 30 άνθρωποι, τεχνικοί ήχου, τεχνικοί stage & PA, και συνεργάζονται πάνω από 60 επιχειρήσεις, εταιρείες διανομής δίσκων, μουσικά περιοδικά, ραδιοφωνικοί σταθμοί, ξενοδοχειακές μονάδες, εταιρείες ηχητικής και φωτιστικής κάλυψης, όπως και καταστηματάρχες, δημοτικές και νομαρχιακές υπηρεσίες.

"Υπέρ Της Ελεύθερης Έκφρασης Όλων" θέτουμε γι' άλλη μία φορά ως διοργανωτικό και κοινωνικό μας σύνθημα και καλούμε τη Καλαμπακιώτικη νεολαία, σύσσωμο τον τοπικό Τύπο, έντυπο και ηλεκτρονικό, τους τοπικούς φορείς αλλά και όσους εθελοντικά θέλουν να συμμετάσχουν, έτσι ώστε να ξαναβιώσουμε αυτό που οι καιροί μας στέρησαν. Εκείνο το μοναδικό συναίσθημα της πλήρους απελευθέρωσης και διάδοσης ιδεών μέσω της μουσικής.

8th Rocking under the Rocks Festival – Kalampaka 2011
Κι αν κάποιοι υποστηρίζουν πως αργήσαμε..., θα συμφωνήσουμε απόλυτα μαζί τους, ωστόσο είμαστε εδώ, επανήλθαμε και έχοντας την πεποίθηση πως αυτό που θα προσφέρουμε φέτος στους φίλους του "8th Rocking under the Rocks Festival – Kalampaka 2011" θα είναι κάτι το μοναδικό, είμαστε πλέον στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι οι πύλες του φετινού "8th Rocking under the Rocks Festival – Kalampaka 2011" θα ανοίξουν το Σάββατο 16 Ιουλίου 2011, σ' έναν από τους ομορφότερους χώρους της πόλης μας.

Το φετινό "8th Rocking under the Rocks Festival – Kalampaka 2011", λοιπόν, θα φιλοξενηθεί σ' έναν χώρο που διαθέτει εύκολη πρόσβαση, συνδυάζει πολλαπλές χρήσεις και αποτελεί πόλο έλξης, διασκέδασης, ψυχαγωγίας και πολιτισμού για όλες τις ηλικίες. Ο λόγος για το " Ανοιχτό Θέατρο Καλαμπάκας".


ΣΑΒΒΑΤΟ
Α.Ε
MIND THE TRAP
TERROR TO HUMANITY
BLISS
ROCK&LACE

KYRIAKH
CAVE CANEM
ΜΗ ΜΟΥ ΑΠ ΤΟΥ
ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ
ΓΙΑΛΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
BLACK LEGS
PRIMA VISTA

ΔΕΥΤΕΡΑ
SHADOW TROOPER
WAREFARE
DEAD ALICE
PUTA VOLCANO
CUBE
PULSARΔημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου