Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Τιμήθηκαν από τον δήμαρχο Τρικκαίων τα κορίτσια της Πράσινης Γωνιάς


Στο Δημαρχείο Τρικάλων βρέθηκαν σήμερα το πρωί τα κορίτσια της Πράσινης Γωνιάς προκειμένου να τιμηθούν από τον δήμαρχο κ. Χρήστο Λάππα για την μεγάλη τους επιτυχία, αυτή της ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία.


Τα κορίτσια συνόδευαν φυσικά η προπονήτριά τους, Αθηνά Τσακνή, ο πρόεδρος της ομάδας Σάκης Τζιατζιάς, ο αντιπρόεδρος Βασίλης Αλεξίου και ο ταμίας Δημήτρης Παπανδρέου, ενώ παρών στη συνάντηση ήταν ο δημοτικός σύμβουλος Τάσος Κατσιάνης ο οποίος σταθερά βρίσκεται δίπλα σε κάθε υγιή και σοβαρή προσπάθεια που γίνεται στην πόλη, καθώς και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρικάλων Χρήστος Κωνσταντός.


Ο δήμαρχος συνεχάρη τα κορίτσια για την τεράστια επιτυχία τους και κυρίως για την προσπάθεια που κατέβαλαν προκειμένου να φτάσουν στον στόχο τους, ενώ κάνοντας διάλογο μαζί τους χαροποιήθηκε ιδιαίτερα όταν άκουσε πως προτάσσουν «το ήθος και τον σεβασμό». Ευχήθηκε ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον και σημείωσε πως ο Δήμος θα είναι δίπλα στην ομάδα η οποία μπαίνει πια απ’ τον Σεπτέμβρη στα βαθιά νερά της Α2.

Τα μέλη της διοίκησης ευχαρίστησαν τον δήμαρχο για τη συνεργασία, ενώ η αρχηγός της ομάδας Δήμητρα Καρδούλα του χάρισε ένα μπλουζάκι με τις υπογραφές απ’ όλες τις παίκτριες και ένα αναμνηστικό καπελάκι.Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου