Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Φυλακισμένοι, υπόδικοι και φυγόδικοι κυβερνούν ακόμα το Ελληνικό ποδόσφαιρο...


- Νέο «STOP» της Σούπερ Λίγκας σε ΑΟ Τρίκαλα και ΟΦΗ
- Σκανδαλώδης απόφαση που απαγορεύει στον ΑΟ Τρίκαλα να συμμετέχει στην διαδικασία των μπαράζ παρά την εισήγηση της ΕΠΟ με προτροπή της UEFA.
- Πλεξίδας: «Θα κινηθούμε δικαστικά»


Σε νέες περιπέτειες μπαίνει το πολύπαθο θέμα της αδειοδότησης για τον ΑΟ Τρίκαλα και την ομάδα του ΟΦΗ , καθώς ομόφωνα το ΔΣ της Σούπερ Λίγκας απέρριψε την πρόταση της UEFA να μην ισχύσει η αδειοδότηση των ομάδων της Football League

Με την απόφαση αυτή μπαίνει νέο φρένο στην άνοδο του ΟΦΗ και των Τρικάλων στην πρώτη κατηγορία, ενώ η απόφαση αυτή θα τεθεί και πάλι προς ψήφιση στην ΕΠΟ.Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Τρίκαλα μίλησε στο Onsports για την απόφαση της Super League να μην υιοθετήσει την πρόταση των UEFA, ΕΠΟ

Δικαστικώς αναμένεται να κινηθούν οι Θεσσαλοί σε περίπτωση που το ΔΣ της Football League αποφασίσει την Παρασκευή (1/7) να ισχύσουν οι αδειοδοτήσεις στα play off. Αυτό υποστήριξε ο Βαγγέλης Πλεξίδας λίγα λεπτά μετά το τέλος του ΔΣ της Super League.

 «Δεν είναι δυνατό δήλωσε ο πρόεδρος των «κυανέρυθρων να μην υιοθετείται ένας κανονισμός της UEFA. Η Super League καλά θα κάνει να κοιτάξει πρώτα τα δικά της προβλήματα που είναι τεράστια και μετά να αποφασίσει».

Ο Πλεξίδας θεωρεί ότι δεν είναι απαραίτητο η απόφαση της Λίγκας να επηρεάσει το ΔΣ της Football League και επεσήμανε ότι αν τελικά ισχύσουν οι αδειοδοτήσεις: «Θα κινηθούμε δικαστικώς». Και ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του, λέγοντας με νόημα: «Μετά τους διαλόγους που έχουν δει το φως της δημοσιότητας καταλαβαίνουμε όλοι αν θέλουν τα Τρίκαλα στη Super League. Τα Τρίκαλα δεν βρίσκονται στην ομπρέλα κανενός».Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου