Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Με το δίσκο στο χέρι...


Ένας πρωτότυπος διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στους δρόμους της Αθήνας. Πάνω από 200 σερβιτόροι από όλη την Ευρώπη διαγωνίσθηκαν τρέχοντας με ένα δίσκο στο χέρι από το Αρχαιολογικό Μουσείο στην Πατησίων μέχρι την Ακρόπολη.








Κάθε διαγωνιζόμενος κρατούσε στο χέρι του ένα δίσκο με ένα μπουκάλι και τέσσερα ποτήρια και συναγωνίσθηκαν μεταξύ τους ποιός είναι ο καλύτερος, ο πιο σταθερός και ο πιο γρήγορος. Πρόκειται για τον διεθνή διαγωνισμό «με το δίσκο στο χέρι» στον οποίο μετέχουν σερβιτόροι από 40 χώρες της Ευρώπης.

Οι επίδοξοι πρωταθλητές ξεκίνησαν στις 10 το πρωί από την Πατησίων και διάνυσαν τις οδούς Σταδίου, Φιλελλήνων και Βασιλίσσης Αμαλίας για να τερματίσουν στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, όπου τους περίμενε η βράβευση. Ακολούθησε συναυλία και άλλα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Ο διαγωνισμός που διοργανώθηκε με την προοπτική να συντελέσει στην τουριστική προβολή της χώρας, ήταν υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, του ΕΟΤ, του Δήμου Αθηναίων και του συλλόγου καταστηματαρχών Πλάκας.


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου