Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Διεθνής επιτυχία για την Παϊταρίδου του Συλλόγου Ολυμπιακών Αθλημάτων Τρικάλων


Η Εύα Παϊταρίδου κατέκτησε την Τρίτη θέση στο International Children's Championship 2011 Sindelfingen που έγινε στο Sindelfingen στην Γερμανία.





Την αθλήτρια συνόδευσε ο υπεύθυνος του ΣΟΑΤ Νίκος Παϊταρίδης. Ξεπερνώντας το άγχος της πρώτης συμμετοχής σε διεθνές μήτιγκ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και δικαιώθηκε για το αποτέλεσμα. Η απειρία στοίχησε την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Το Τουρνουά αυτό είναι το δυνατότερο παιδικό  στην Ευρώπη. Τον Μάιο ο ΣΟΑΤ θα δώσει την ευκαιρία σε μικρούς αθλητές να λάβουν και αυτοί μέρος σε διεθνή τουρνουά στο Λουξεμβούργο. Για μια ακόμη φορά, εκτός της χαράς μιάς επιτυχίας, διαπιστώσαμε με λύπη πόσο πίσω είμαστε αθλητικά από αυτές τις χώρες όπου οι υποδομές είναι απίστευτες και ο αθλητισμός χαρά και προτεραιότητα.


Στις 13/2/2011 ο ΣΟΑΤ θα πραγματοποιήσει τις προαγωγικές εξετάσεις εγχρώμων ζωνών όπου θα κόψει και την πίτα του. Θα πραγματοποιηθεί και επίδειξη προχωρημένων αθλητών του Συλλόγου.

Στις 25 και 26 του μηνός ο ΣΟΑΤ είναι συνδιοργανωτής με την ΕΤΑΒΕ για το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ Πανελλήνιας εμβέλειας. Αναμένονται μεγάλος αριθμός αθλητών καθώς για πρώτη φορά θα διεξαχθούν με ηλεκτρονικούς θώρακες.




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου