Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Συνάντηση Σ. Χατζηγάκη με το Δ.Σ. της ΕΛΜΕΤ


Τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΛΜΕΤ δέχτηκε χθες το πρωί στο γραφείο του στα Τρίκαλα ο βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. και πρώην υπουργός κ. Σωτήρης Χατζηγάκης.






Είχε μαζί τους μια ειλικρινή συζήτηση για τις αλλαγές που προωθεί το Υπουργείο Παιδείας στην εκπαίδευση και κυρίως για την κατάργηση και συγχώνευση σχολικών μονάδων του Νομού μας. «Είμαι κάθετα αντίθετος σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο» σημείωσε προς τον πρόεδρο της ΕΛΜΕΤ κ. Σπήλιο Τσιγάρα, ο κ. Σωτήρης Χατζηγάκης για να συμπληρώσει πως «είναι δείγμα της τακτικής και της πολιτικής που ακολουθεί η σημερινή Κυβέρνηση, η οποία δίχως να κάνει ουσιαστικό διάλογο παίρνει αποφάσεις εις βάρος της ίδιας της κοινωνίας.

Η λειτουργία σχολικών μονάδων στην περιφέρεια του Νομού Τρικάλων είναι ζωτικής σημασίας μιας και συμβάλλει αποφασιστικά στο να μείνουν τα χωριά μας ζωντανά». Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σ. Χατζηγάκης έχει φέρει το θέμα των συγχωνεύσεων και καταργήσεων σχολικών μονάδων του Νομού μας στη Βουλή, καταθέτοντας σχετική ερώτηση στην υπουργό Παιδείας.

Ωστόσο επανέλαβε πως είναι στη διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας των Τρικάλων για περαιτέρω πίεση και συντονισμό της αγωνιστικής δράσης ώστε να μην περάσουν τελικά οι αυθαίρετοι σχεδιασμοί του Υπουργείου Παιδείας.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου