Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κωφών-Βαρηκόων Ν. Τρικάλων


Εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας










Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κωφών-Βαρηκόων Ν. Τρικάλων πραγματοποίησε το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας στην ταβέρνα "Ο Λόφος".

Η εκδήλωση σημείωσε επιτυχία καθώς προσήλθαν τα μέλη και πολλοί φίλοι του Συλλόγου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους αρκετοί επίσημοι προσκεκλημένοι:

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κωφών Ελλάδος κ. Γαργάλης Κωνσταντίνος, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Χρήστος Λάππας, η Αντιδήμαρχος κα Βάσω Κάκλα, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κατσιάνης Τάσος, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Κολώνας Λάμπρος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι: κα Αργυροπούλου Ελένη, κ.Μπάρδας Ντίνος, κ. Τσίγκας Γεώργιος, κα Κασσοπούλου Λώρεν, κ.Καπέλος Γεώργιος.

Το φλουρί κέρδισε ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Τυφαρίκης Στάθης και του ευχόμαστε Καλή και Δημιουργική Χρονιά. Ακολούθησε λαχειοφόρος με πολλά δώρα καθώς και απονομή δώρων σε όλα τα παιδάκια του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ όσους διέθεσαν δώρα για τη λαχειοφόρο και όλους όσους είναι πάντα υποστηρικτές του Συλλόγου και βοηθούν στην πραγματοποίηση των σκοπών του.

Από το ΔΣ.




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου