Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Iκανοποιημένος ο Γιώργος Βαζάκας - Φερέρα: Άδικο το 4-0


Εξαιρετικά ικανοποιημένος με την νίκη της ομάδας αλλά και το ευρύ σκορ ήταν ο Γιώργος Βαζάκας με τον Φερέρα από την άλλη να θεωρεί ότι το ματς δεν ήταν για 4-0.





Χαρακτηριστικά ο Γιώργος Βαζάκας σημείωσε:

Ήταν η πιο σημαντική και ουσιαστική μας νίκη φέτος. Αυτό το παιχνίδι για μας ήταν καθοριστικό γιατί με την νίκη κάναμε έξι βαθμούς την διαφορά από την Δόξα Δράμας και κρατήσαμε μία ομάδα που την θεωρούσα φαβορί για τα πλέι οφ.

Παίξαμε με μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας αλλά επεσήμανα ότι όταν παίζουμε με μία ομάδα που βάζει την μπάλα κάτω αποδίδουμε καλύτερα. Θα συμφωνήσω ότι ήμασταν ουσιαστικοί σε καθοριστικές φάσεις, δεν δεχτήκαμε γκολ στο 1-0 με τον Πουρή να είναι σε καλή μέρα και στην συνέχεια κάναμε αυτό το μεγάλο σκορ».

Για την συνέχεια ο Γιώργος Βαζάκας δήλωσε: «Καλή Σαρακοστή και ταπεινότητα γιατί εμείς ψάχνουμε το δάσος και όχι το δέντρο, το δάσος των πλέι οφ.Στόχος μας είναι τον Μάιο να είμαστε ευτυχισμένοι και εμείς και ο κόσμος των Τρικάλων».



Από την άλλη ο προπονητής του Πανθρακικού κ. Φερέρα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα για την νίκη. Όταν χάνεις 4-0 δεν μπορείς να κάνεις μία θετική ανάλυση για την ομάδα σου αλλά θεωρώ ότι το ματς σήμερα δεν ήταν για 4-0. Τα Τρίκαλα κοντρόλαραν καλύτερα την διαχείριση του αγώνα σε σχέση με μας.

Σε τέτοια είδους γήπεδα και ειδικά στην Β’ Εθνική είναι προτιμότερο να κρατάς τον έλεγχο του αγώνα παρά να παίζεις ποδόσφαιρο όπως εμείς.



Είναι απαράδεκτο να δεχόμαστε δύο γκολ από στημένες φάσεις ειδικά απέναντι στα Τρίκαλα που ξέρουμε ότι δουλεύουν σε αυτές τις φάσεις, κάτι που είχαμε συζητήσει. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και είναι μέρος του παιχνιδιού να χάνεις ή να κερδίζεις και εμείς σήμερα χάσαμε».






Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου