Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Καθοδόν προς το χάος (14ον). Δεν Πληρώνω! Αρκετά πληρώσαμε


Με τα όσα μηδαμινά που προαναφέραμε κλείνουμε λέγοντας πως οι Πολίτες δεν αντέχουν άλλο και επέλεξαν την επιστροφή απ’ το βρώμικο και φτιαχτό χάος. Έλληνες ξυπνήστε!
Επιστροφή απ’ το χάος!!!
Γράφει ο Πολίτης Βάιος Φασούλας






    Η εκμετάλλευση, η καταπίεση και η τρομοκρατία, οι άνεργοι, οι πάμπτωχοι, οι άστεγοι και πεινασμένοι, λεηλατημένοι λαοί της μαύρης Ηπείρου και της Μέσης Ανατολής, που έζησαν και ζουν κάτω από αυταρχικά-δικτατορικά καθεστώτα, καθεστώτα στηριζόμενα από διαφθαρμένες δυτικές κυβερνήσεις που ρουφούν το αίμα τους, φαίνεται πως αποφάσισαν να αναποδογυρίσουν τα αναχρονιστικά καθεστώτα, να εγκαταλείψουν το χάος και να επιστρέψουν στην επιφάνεια της ζωής.
    Αυτό βλέπουμε στο ξεκίνημα του 2011 στις υποδουλωμένες Χώρες και λαούς, στις Χώρες της Μέσης Ανατολής και γενικότερα του Πλανήτη από την «Pax Americana», η οποία, αργά ή γρήγορα, θα αναπληρώσει το κενό που δημι-ουργείται στο χάος απ’ την επιστροφή στη ζωή των δυστυχισμένων λαών. Και εί-ναι λαοί κατωτέρας ποιότητας, (κατά την άποψη των ευρωατλάντων φασιστοσι-ωνιστών δραγουμάνων), που όμως καταφέρνουν να ανατρέπουν τα αυταρχικά κατεστημένα, να φρενάρουν την ροή της απάνθρωπης Νέας Τάξης Πραγμάτων διεκδικώντας ένα καλλίτερο αύριο.
    Αυτό, το παν αιγυπτιακό ξεσήκωμα, μιας Χώρας των ογδόντα εκατομμυρίων κατοίκων, που ξεχύθηκε σαν ανεξέλεγκτη φωτιά στην περιοχή της Μέσης Α-νατολής και η βοή του έχει φτάσει και προκαλέσει «σοκ» και «δέος» στους ατλα-ντικούς ιμπεριαλιστές, στα ανά τον κόσμο προτεκτοράτα τους και βεβαίως στην ευρωπαϊκή ελίτ, κωφάλαλη και μωρή. Πέρα από το ότι τα γεγονότα διαγράφουν με μαθηματική ακρίβεια το τέλος της αμερικανοκρατίας και την αλλαγή του χάρτη της Μέσης Ανατολής, αυτό το μέγα κίνημα που μεταφράζεται σε εξέγερση ή και επανάσταση, κατέστη άξιο διεθνούς αποδοχής, συμπαράστασης, αλληλεγγύης και θερμών συγχαρητήριων.
    Ασφαλώς έχει φτάσει και στην Ελλάδα στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα και στην ελληνική κοινωνία και στα κόμματα και στην «σοσιαλιστική» κυβέρνηση του κ. Γ. Παπανδρέου και των συνεργατών του, η οποία, κυβέρνηση, έχει τρομο-κρατήσει και ρημάξει το λαό με τα απάνθρωπα φασιστικά μέτρα υπέρ των ξένων εκμεταλλευτών έτσι που να μη διαφέρουμε από τους λαούς της Μέσης Ανατολής που εξεγείρονται, διεκδικώντας δίκιο, δουλειά, ψωμί, ιδιαίτερα της Αιγύπτου.
    Αυτά εν τάχει με τις εξελίξεις στην Αίγυπτο, ευχόμαστε να πατάξουν διαφ-θορά και τους διεφθαρμένους- και θα το κάνουν οι «κατωτέρας ποιότητας» αιγύ-πτιοι προικισμένοι με ανώτερα πολιτιστικά αποθέματα - και ευχόμαστε και στην ελληνική κυβέρνηση……, τι να ευχηθούμε δηλαδή; Αυτή η κυβέρνηση είναι κω-φάλαλη και σοσιαλ-ληστρική, ευθυγραμμισμένη και πιστάγκωνα δεμένη στα γρα-νάζια της τρόικας και του ΔΝΤ και παν’ απ’ όλα καταλυτική, προκειμένου να πα-ραδώσει άνευ όρων την Ελλάδα στους διεθνείς οικονομικούς μηχανισμούς και ι-μπεριαλιστικούς οργανισμούς. Μένει να δούμε κι εμείς τον δικό μας λαό ακόμα περισσότερο διεκδικητή και αφέντη στον τόπο του.
    Πώς όμως; Με τα μέτρα που παίρνει ο έλληνας πρωθυπουργός και οι αυ-ταρχικοί υπουργοί-συνεργάτες-υποταχτικοί του, δεμένοι και αυτοί στο άρμα της τρόικας και λοιπών εκτρωμάτων;
    Εν κατακλείδι αφήσαμε μια σύντομη αναφορά για τον υπουργό κ. Ρέππα, ο οποίος «αντιστέκεται» και μάλιστα σθεναρά στο κίνημα «Δεν Πληρώνω». Κίνημα που παίρνει πανελλαδικές διαστάσεις, κίνημα ελεύθερων Πολιτών, κίνημα δικαι-ολογημένο και πιότερο αγανακτισμένο από κάθε άποψη να σηκώνει τις μπάρες και να αρνείται να πληρώσει διόδια. Η αντίδραση του κ. Ρέππα έναντι των Πολιτών που αρνούνται να είναι θύματα στις διάφορες εταιρίες και εργολάβους να τους αρμέγουν κυριολεκτικά και να προσθέτουν συνεχώς σταθμούς διοδίων γράφοντας στα αχαμνά τους, τους πάντες……, στα αχαμνά τους βεβαίως μπορούν να γράφουν νόμους και υποστηριχτές τους, δεν μπορούν να γράφουν του Πολίτες, διότι, κακά τα ψέματα, θα τους βρουν μπροστά τους.
    Μήπως ο κ. Ρέππας τα έχει πάρει; (Άλλωστε για την Ελλάδα των κομμάτων είναι γνωστό φαινόμενο, οι άνθρωποι που μας κυβερνούν ζούνε με την αμάκα και αυτό πληρώνουμε σήμερα). Πώς λοιπόν να εξηγήσουμε την αντισυνταγματική εμμονή του όταν μάλιστα προτίθεται «να πάρει άμεσα νομοθετική πρωτοβουλία προκειμένου να τιμωρήσει τους εγκληματίες που δεν πληρώνουν στα διόδια, δια-μαρτυρόμενοι για τις αυθαίρετες παραχωρήσεις, τιμές, αλλά και αυξήσεις στα σημεία πληρωμής, που τα βλέπουν να αυξάνονται πιο γρήγορα από τις ανατιμή-σεις» όπως διαβάζουμε παντού. Δηλαδή θα στείλει τους έλληνες στα δικαστήρια να δικαστούν επειδή αρνούνται να πληρώσουν χαράτσι στους εμπόρους - αρπαχτικά των εθνικών οδών;
    Είναι καλά ο κ. Ρέππας, δηλαδή, λειτουργεί σωστά, δηλαδή, δημοκρατικά ή φασιστικά; Τι την πέρασε την νομοθετική πρωτοβουλία, οδοντιατρείο εξαγωγής δοντιών; Λυπούμαστε για τον κ. υπουργό και το ατυχές ατόπημά του, ευχόμαστε να έχει πάρει το αιγυπτιακό μήνυμα και ας καταλάβει ο κ. υπουργός και όλη η ελίτ του Πασόκ, ότι: Το κίνημα «Δεν Πληρώνω» είναι κίνημα ελεύθερων Πολιτών. Μια κάβα που βράζει και έχει ξεχειλίσει από ανέργους, συνταξιούχους και φτωχούς, από «κοπρίτες», «αντιπαραγωγικούς», «τεμπέληδες» και «εγκληματίες» και άλλων κοινωνικών στρωμάτων. Μια κάβα που την ευρωπαϊκή φωτιά στο εν Ελλάδι ευρωκαντόνι την άναψαν μαζί οι τρόικες και τα εγχώρια «πολιτικά» ανδράποδα.
    Με τα όσα μηδαμινά που προαναφέραμε κλείνουμε λέγοντας πως οι Πολίτες δεν αντέχουν άλλο και επέλεξαν την επιστροφή απ’ το βρώμικο και φτιαχτό χάος. Έλληνες ξυπνήστε!

«EΕ». Ελλάδα, Τρίκαλα, Φεβρουάριος 05  2011 pelasgos@fasoulas.de   www.fasoulas.de



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου