Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Οι Θεσσαλοί της Ευρώπης τίμησαν τον Θεσσαλό νεαρό Ραφαήλ Πατρωνίδη


Η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Γερμανίας και άλλων κρατών Ευρώπης «Βασίλης Τσιτσάνης» τίμησε τον Θεσσαλό Ραφαήλ Πατρωνίδη (ετών 11) από την Νίκαια Λαρίσης τον μικρότερο τενίστα με καρότσι.
Την Κυριακή 28 Μαρτίου 2010 και ώρα 15:00 στους αθλητικούς χώρους Tennis-Center-Noris, Pahreser Str. 15, 90449 Nuremberg, στη Νυρεμβέργη Γερμανίας διοργανώθηκε το τουρνουά τέννις BAVARIAN-INDOOR-OPEN 2010.


Ο Ραφαήλ Πατρωνίδης δεν περπάτησε ποτέ στη ζωή του. Κάνει όμως βήματα πάντα προς τα εμπρός. Στα 11 χρόνια που βρίσκεται πάνω στη γη δεν είχε ποτέ την πολυτέλεια να τρέξει. Ωστόσο ξεπερνάει κάθε στόχο που βάζει πολύ πιο γρήγορα από τον καθένα γύρω του. Ο μικρός Ραφαήλ Πατρωνίδης έχει σημειώσει ένα σημαντικό ρεκόρ. Είναι αυτή τη στιγμή ο μικρότερος τενίστας σε καρότσι στον κόσμο, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της αντίστοιχης παγκόσμιας ομοσπονδίας.Από αριστερά: ο Γερμανός κ. Εντβιν Κορνέλ εκπρόσωπος της Γερμανικής Ομοσπονδίας τέννις και υπεύθυνος για το τμήμα τέννις με καρότσι, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων κ. Διαμαντής Γκίκας και ο προπονητής του κ. Κώστας Βαζούρας (επίσης από την Θεσσαλία) μαζί με το Ραφαήλ ΠατρωνίδηΣτην εκδήλωση παρεβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων κ. Διαμαντής Γκίκας, ο προπονητής του κ. Κώστας Βαζούρας (επίσης από την Θεσσαλία), ο Γερμανός κ. ‘Εντβιν Κορνέλ εκπρόσωπος της Γερμανικής Ομοσπονδίας τέννις και υπεύθυνος για το τμήμα τέννις με καρότσι, ο σύμβουλος για θέματα ενσωμάτωσης αλλοδαπών του Δήμου Νυρεμβέργης κ. Δημήτριος Κρικέλης καθώς και ο Δημοσιογράφος κ. Βασίλης Βούλγαρης από την εφημερίδα Europolitis.

Για τον μικρό Ραφαήλ Πατρωνίδη ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και πάντα επιτυχίες.


Από αριστερά: κ. Αθανάσιος Νιανιάς, η μητέρα του Ραφαήλ κ. Πατρωνίδη, η Ελένη Χαρίση, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων κ. Διαμαντής Γκίκας, ο προπονητής του Ραφαήλ κ. Κώστας Βαζούρας (επίσης από την Θεσσαλία), ο σύμβουλος για θέματα ενσωμάτωσης αλλοδαπών του Δήμου Νυρεμβέργης κ. Δημήτριος Κρικέλης καθώς και ο κ. Γεώργιος Χαρίσης μαζί με τον Ραφαήλ ΠατρωνίδηΔημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου