Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Συνάντηση Νίκου Σακκά με μαθητές για θέματα παιδείας


Στο Νομαρχιακό Κατάστημα Τρικάλων βρέθηκαν την Παρασκευή 26-3-2010 οι μαθητές και μαθήτριες της δευτέρας τάξης του Πρώτου Λυκείου του νομού, όπου και συναντήθηκαν με τον αντινομάρχη αρμόδιο για θέματα Παιδείας κ. Νίκο Σακκά.




Μοναδικό θέμα της συνάντησης η κόντρα του Διευθυντή του σχολείου με μία καθηγήτρια η οποία θα είναι και συνοδός των μαθητών στην διήμερη εκδρομή των μαθητών. Πιο συγκεκριμένα ο Διευθυντής του Πρώτου Λυκείου χαρακτηρίζει ανεύθυνη την εν λόγω καθηγήτρια και δεν της επιτρέπει να συνοδεύσει τους μαθητές στην διήμερη εκδρομή τους στο Ναύπλιο.

Οι μαθητές πλέον φοβούνται ότι η εκδρομή τους δεν θα πραγματοποιηθεί και για αυτό το λόγο απευθύνθηκαν στον αρμόδιο αντινομάρχη, ο οποίος αν και δήλωσε αναρμόδιος «γιατί είναι θέμα σχολείου και όχι Νομαρχίας» ασχολήθηκε και είχε επικοινωνία και με τον Διευθυντή του σχολείου.

Όπως τον διαβεβαίωσε ο Διευθυντής του σχολείου η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί έστω και αν χρειαστεί να αλλάξουν όλοι οι καθηγητές – συνοδοί των μαθητών στην εκδρομή.






Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου