Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Φτιαγμένα από χρυσό τα δελφίνια της ΑΕΤ


3ος σύλλογος στη Θεσσαλία η προαγωνιστική ομάδα της Α.Ε.Τ με 9 χρυσά και 15 συνολικά μετάλλια.





Η ποιότητα της φετινής προαγωνιστικής ομάδας κολύμβησης της Α.Ε.Τ. είναι δεδομένη, αφού επιβεβαιώθηκε πολλές φορές κατά τη μέχρι τώρα αγωνιστική περίοδο σε αγώνες που συμμετείχε σε θεσσαλικό επίπεδο και όχι μόνο κατακτώντας πολλές πρωτιές και βελτιώνοντας ατομικά όρια και επιδόσεις.


Αυτό δεν θα μπορούσε παρά να επαναληφθεί και στους χειμερινούς αγώνες κολύμβησης της προαγωνιστικής κατηγορίας (10,11 και 12 ετών) που διεξήχθησαν το σαββατοκύριακο 13 και 14 Μαρτίου στο κλειστό κολυμβητήριο της Λάρισας με τη συμμετοχή όλων των θεσσαλικών ομάδων κολύμβησης, όπου η ομάδα της Α.Ε.Τ. κατακτώντας συνολικά 9 έκανε ρεκόρ στην κατάκτηση των χρυσών μεταλλίων για το σύλλογο στη συγκεκριμένη κατηγορία τα τελευταία χρόνια. Η επίδοση αυτή της κατάκτησης των 9 χρυσών και των συνολικά 15 μεταλλίων (επιπλέον 3 αργυρά και 3 χάλκινα) οδήγησε το σύλλογο στην κατάκτηση της 3ης θέσης σε πανθεσσαλικό επίπεδο παρά το μικρό αριθμό των συμμετεχόντων αθλητών/ τριων της. Όλοι άλλωστε που ασχολούνται με το άθλημα γνωρίζουν ότι οι πρωτιές είναι το δύσκολο και όχι η ποσότητα των μεταλλίων μιας και οι σύλλογοι του Βόλου και της Λάρισας έχουν τη μερίδα του λέοντος λόγω και της μεγάλης συμμετοχής αθλητών τους.

Αυτή τη φορά πάντως η …γνωστή πεντάδα(Κωτούλας, Μπακώσης, Καίκης, Σπανού και Ακρίβου) ανέβασε την απόδοσή της και κατάφερε να πετύχει σχεδόν το απόλυτο στην κατάκτηση των μεταλλίων αλλά το κυριότερο ήταν η βελτίωση των ατομικών επιδόσεων. Βέβαια και τα υπόλοιπα δελφίνια της είχαν πολύ καλή παρουσία γεγονός που άφησε ικανοποιημένους τους προπονητές της ομάδας, που καθημερινά μοχθούν για το καλύτερο με βάση τις συνθήκες προπόνησης και τις δυνατότητες των αθλητών/τριών.

Φυσικά η Τρίτη θέση σε πανθεσσαλικό επίπεδο και χωρίς αμφιβολία η πρώτη στον τρικαλινό χώρο δείχνει τη συνέχεια του συλλόγου τα τελευταία χρόνια αλλά και τη σταθερά ανοδική του πορεία, που τον κάνει να ξεχωρίζει και να διακρίνεται ενώ οι αθλητές του μόνο απαρατήρητοι δεν περνούν αλλά κερδίζουν το θαυμασμό όλων των ανθρώπων που ασχολούνται με το συγκεκριμένο άθλημα. Αν αναλογιστεί κανείς και την πολύ καλή φουρνιά των αθλητών της προ-προαγωνιστικής κατηγορίας που έρχεται με …φόρα είναι σίγουρη η κυριαρχία της ΑΕΤ και τα επόμενα χρόνια.

Αναλυτικά οι αθλητές/τρις που συμμετείχαν και οι θέσεις που κατέκτησαν έχουν ως εξής:

Κωτούλας Τάσος(12 ετών)

1ος 50μ. πεταλούδα

1ος 50 μ. ελεύθερο

1ος 100μ. ελεύθερο

Μπακώσης Βησσαρίων(12 ετών)

2ος 200μ. ελεύθερο

3ος 400μ. ελεύθερο

3ος 800μ. ελεύθερο

Ακρίβου Χρυσηλία(11 ετών)

1η 50μ. πεταλούδα

1η 50μ. ελεύθερο

1η 200μ. ύπτιο

Σπανού Βένια(11 ετών)

1η 50μ. ύπτιο

2η 100μ. ελεύθερο

2η 100μ. ύπτιο

Καίκης Βαγγέλης(11 ετών)

1ος 50μ. ελεύθερο

1ος 100μ. ελεύθερο

3ος 50μ. πεταλούδα

Φιλίππου Ειρήνη (10 ετών)

4η 100μ. ύπτιο

Μπάλλας Γιάννης(12 ετών)

7ος 100μ. ύπτιο

8ος 50μ. ύπτιο

Ραμιώτης Γεώργιος(10 ετών)

7ος 50μ. ελεύθερο

8ος 50μ. πρόσθιο



Συμμετείχαν ακόμη και οι Παπαγεωργίου Μαρία- Ραφαέλα, Καλλιάγρα Βασιλική, Μημάς Δημήτριος, Καλεσιάκης Χρίστος, Χρισταντώνης Αλκιβιάδης, Παπανικολάου Δημήτριος, Αθανασάκης Γεώργιος και Σκούτα Λαμπρινή.



Το Δ.Σ. του Συλλόγου



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου