Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Ξεκίνησε η εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους της ΟΝΝΕΔ Τρικάλων


-Στις 18 Απριλίου θα στηθούν οι κάλπες για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΟΝΝΕΔ, μέσα από ανοιχτές διαδικασίες - αντίστοιχες με εκείνες της εκλογής του προέδρου του κόμματος Α. Σαμαρά - που θα ισχύσουν για πρώτη φορά και στη νεολαία.
-Οι τρεις υποψήφιοι για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ





Οι εγγραφές, γίνονται στα γραφεία της ΝΟΔΕ.

Ξεκίνησε σήμερα και ολοκληρώνεται στις 12 Απριλίου η διαδικασία εγγραφών στους εκλογικούς καταλόγους της ΟΝΝΕΔ.

Βασίλης Φοίβος Αξιώτης, Ανδρέας Παπαμιμίκος και Κώστας Χατζής οι υποψήφιοι.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, δικαίωμα εγγραφής έχουν όσοι Έλληνες πολίτες από 16 έως 18 ετών κατέχουν αστυνομική ταυτότητα, αλλά δεν περιλαμβάνονται στους εθνικούς εκλογικούς καταλόγους, όπως επίσης και Έλληνες το γένος, που δεν έχουν δικαίωμα ψήφου στις εθνικές εκλογές, αλλά κατέχουν ειδικό δελτίο ταυτότητας ομογενούς, καθώς και Κύπριοι πολίτες που δεν έχουν δικαίωμα ψήφου στις εθνικές εκλογές.

Οι ενδιαφερόμενοι θα προσέρχονται αυτοπροσώπως με επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή της κάρτας ομογενούς ή του διαβατηρίου της Κυπριακής Δημοκρατίας, θα συμπληρώνουν το έντυπο της αιτήσεως που επισυνάπτεται, θα το υπογράφουν και θα παραδίδουν φωτοαντίγραφο της ταυτότητας, του διαβατηρίου ή της κάρτας ομογενούς, ανάλογα με την περίπτωση.

Το γραφείο υποδοχής των αιτήσεων θα λειτουργεί τις καθημερινές από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ και για το Σάββατο από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.


ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Ο Βασίλης Φοίβος Αξιώτης είναι ο νεότερος των υποψηφίων, έχει μόλις κλείσει τα 25 του χρόνια και έχει διατελέσει υπεύθυνος της ΔΑΠ, στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας χωρίς καμιά επαγγελματική σχέση με πολιτικά γραφεία.

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος έχει διατελέσει πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης και συνεργάτης του πρώην υπουργού Ευριπίδη Στυλιανίδη.

Ο Κώστας Χατζής διετέλεσε πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ του νομού Ευβοίας, είναι απόφοιτος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στο τμήμα Μεθοδολογίας, Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης και διετέλεσε συνεργάτης σε θέματα Τύπου του προέδρου του κόμματος Α. Σαμαρά όταν ήταν υπουργός Πολιτισμού.






Δημοσίευσέ το στο:

3 σχόλια:

  1. Στηρίζει Χατζή το fatsimare;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΩ... ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΘΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΑΤΖΗΣ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΤΡΙΑΝΤΑΡΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΓΡΑΠΩΘΕΙ ΚΑΠΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή