Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Δεν παντρεύεται τελικά η Βάσια Λόη


Όπως αποκάλυψε χαρακτηριστικά σε εκπομπή του gossip-tv, αν και κάνει πρόβες νυφικού για χάρη των περιοδικών, ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδια της καθώς τα επαγγελματικά της, την έχουν απορροφήσει απόλυτα!



Τον τελευταίο καιρό έχει χαλαρώσει και απολαμβάνει τις νυχτερινές της εξόδους με τον αγαπημένο της Νίκο Μαδιά. Μας αποκάλυψε επίσης σε ότι άφορα την υπόθεση της αγωγής Θεοφάνους κατά Δρούτσα πόσο ψύχραιμα, η συνεργάτιδα της Εύη Δρουτσα αντιμετώπισε την υπόθεση. Η ίδια πήρε θέση και είπε χαρακτηριστικά πόσο άδικο είναι όλο αυτό για την Εύη. Μίλησαν για την κόντρα Βίσση-Βάνδη και μας αποκάλυψε χαρακτηριστικές ατάκες από δίκες της συνεντεύξεις για αυτή την κόντρα.

Σε ερώτηση της στη Βίσση για το αν την αντιγράφει η Βάνδη απάντησε λέγοντας..''ποίο είναι το κοριτσάκι, δεν το γνωρίζω'' και σε αντίστοιχη ερώτηση της στον Καρβέλα απάντησε λέγοντας..''είναι πολύ καλή ηθοποιός, είναι η μόνη που κάνει τόσο καλά την Βίσση'' όπως επίσης ήταν η πρώτη φορά που ο Κάρβέλας εξέφρασε το ενδιαφέρον του για την Αννίτα Πάνια λέγοντας: ''εκεί στο alter έχετε κι ένα ωραίο κοριτσάκι, νομίζω το λένε Αννίτα, να της δώσεις πολλά χαιρετίσματα''.

www.gossip-tv.gr



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου