Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Στα Τρίκαλα ο Δημήτρης Μητροπάνος στις 7 Ιουλίου στο εθνικό στάδιο - Αναμένεται να γίνει χαμός...


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ
Καλοκαιρινές συναυλίες 2009
…και το Ταξίδι συνεχίζεται

15 συναυλίες σε 15 μεγάλες πόλεις ανά την ΕλλάδαΤραγουδούν μαζί του
Ελεωνόρα Ζουγανέλη ,
Γιώργος Καραδήμος,
Ασπασία Θεοφίλου


Όλα γύρω από τον Δημήτρη Μητροπάνο φέτος ήταν και είναι «Στη Διαπασών».

Στη Διαπασών η καλοκαιρινή του περιοδεία που ακολουθεί την μεγάλη επιτυχία των φετινών του εμφανίσεων. Η συγκινητική επιστροφή του Δημήτρη Μητροπάνου στην Αθηναϊκή νύχτα και στη δισκογραφία σήμανε από την αρχή συναγερμό προσέλευσης και ήταν θετικά φορτισμένη η ατμόσφαιρα στην κάθε εμφάνιση του επί σκηνής.

Στη Διαπασών ο τίτλος του νέου του cd, που από τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας του έγινε χρυσό, με τραγούδια από 18 σπουδαίους δημιουργούς που ενώθηκαν για μία φωνή.

Και το ταξίδι συνεχίζεται. Το πρώτο καλοκαιρινό μας ραντεβού και μοναδικό στην Αθήνα ήταν στις 18 Ιουνίου, στο θέατρο Βράχων, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Υμηττού, από όπου ξεκίνησε η καλοκαιρινή περιοδεία του και ακολουθούν 15 ακόμα συναυλίες σε 15 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.
Τα Τρίκαλα η δική του πόλη, ο τόπος που ο Δημήτρης Μητροπάνος έζησε τα πρώτα του χρόνια θα υποδεχθεί τον δικό της καλλιτέχνη την Τρίτη 7 Ιουλίου στο εθνικό στάδιο σε μια μοναδική και ιδιαίτερη συναυλία, καθώς ο Δημήτρης Μητροπάνος εμφανίζεται στην πόλη μας μετά από πολλά χρόνια.
Όλοι μας πρέπει να είμαστε εκεί και με την παρουσία μας να τιμήσουμε τον Δημήτρη Μητροπάνο όπως του αξίζει.
Ο Δημήτρης Μητροπάνος γνήσιος λαϊκός ερμηνευτής, δωρικός στη ζωή και το τραγούδι, «ο ήχος της μαγκιάς και της πίκρας μαζί» σε μία εφόλης της ύλης αναδρομή.
Από τα ανεπανάληπτα σπαραχτικά ζεϊμπέκικα, στα τραγούδια των μεγάλων δημιουργών...
Από τις απρόβλεπτες αγαπημένες ροκ μπαλάντες στα <πιο ωραία λαϊκά>.
Από τις μοναχικές σολιστικές ερμηνείες ανεξίτηλων τραγουδιών, στα ντουέτα του έρωτα ,του χωρισμού και της ανατροπής,η στις ομαδικές καταθέσεις του κεφιού.


Μαζί του:

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η έκπληξη της φετινής χρόνιας, φωνή, ερμηνεία, λάμψη και σεβασμός στο ελληνικό τραγούδι απέσπασε τα καλύτερα σχόλια και στην χειμερινή συνεργασία της με τον Δημήτρη Μητροπάνο στο Κέντρο Αθηνών.

Ο Γιώργος Καραδήμος, μια φωνή που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τις επιλογές της. Μέσα σε λίγα χρόνια έχει συνεργαστεί με τον Σταμάτη Κραουνάκη και την Σπείρα – Σπείρα, την Άλκηστη Πρωτοψάλτη αλλά και την Δήμητρα Γαλάνη.

Η Ασπασία Θεοφίλου, συνεργάτιδα ιδανική του Δημήτρη Μητροπάνου και σε παλαιότερες σημαντικές συνεργασίες του.

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου