Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας στα Τρίκαλα για τον 42χρονο



Ασύλληπτος παρέμεινε μέχρι και χθες ο άνθρωπος που πυροβόλησε την πεθερά του, παραδόθηκε και στην συνέχεια δραπέτευσε από την αστυνομία



Τα ίχνη του 42χρονου που πυροβόλησε την πεθερά του στο Μικρό Κεφαλόβρυσο εξακολουθούσε να αναζητεί μέχρι αργά χθες το απόγευμα η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων.
Την ίδια ώρα η αστυνομία στα Τρίκαλα έχει δεχτεί ένα μεγάλο πλήγμα στο κύρος της μετά την δραπέτευση του 42χρονου. Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης ο 42χρονος μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων με την δικηγόρο του, προκειμένου να παραδοθεί. Λίγα λεπτά αργότερα και εκμεταλλευόμενος το γεγονός της συνομιλίας της δικηγόρου με αξιωματικό άνοιξε την μπαλκονόπορτα, πήδησε από τον 1ο όροφο της Αστυνομικής Διεύθυνσης και εξαφανίστηκε.
Λίγη ώρα αργότερα ο αστυνομικός διευθυντής κ. Χρήστος Μπούρας ανακοίνωσε την έναρξη ένορκης διοικητικής εξέτασης για να διαπιστωθούν οι συνθήκες και τα αίτια της…αποχώρησης του 42χρονου.
Αστυνομικοί κύκλοι αναφέρουν ότι επί της ουσίας αυτό που «πληρώνουν» είναι την καλή τους συμπεριφορά καθώς ουδείς φρόντισε να περάσει χειροπέδες στον 42χρονο με αποτέλεσμα να γίνει πιο εύκολη η έξοδός του.
Μεγάλο ερωτηματικό εξακολουθούν να αποτελούν οι λόγοι της δραπέτευσής του την στιγμή μάλιστα που αποφάσισε να παραδοθεί.
Μια εξήγηση θα μπορούσε να αποτελεί το γεγονός ότι ο 42χρονος είχε εσφαλμένη εντύπωση για τις διαδικασίες που επρόκειτο να ακολουθηθούν.
Ενδεχομένως δηλαδή θεωρούσε ότι θα παραδοθεί, θα οριστεί δικάσιμος και θα αφεθεί ελεύθερος.
Σε διαθεσιμότητα
Στο μεταξύ σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Τρικάλων. Πάντως η αστυνομία έχει επιδοθεί σε κυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.
Στην όλη κατάσταση προστίθεται και το γεγονός ότι οι απόψεις του 42χρονου φιλοξενήθηκαν σε Μέσα Ενημέρωσης και κυρίως ηλεκτρονικά γεγονός που κατά τους αστυνομικούς δυσχεραίνει το έργο τους.
Επιπλέον πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 42χρονος ζήτησε να δει την εν διαστάση σύζυγό του κάτι που η ιδία δεν δέχτηκε. Εξάλλου βρίσκεται εκτός Τρικάλων και το ζευγάρι είναι σε διάσταση τους τελευταίους μήνες.
Η ουσία της υπόθεσης είναι η ύπαρξη των τεσσάρων ανήλικων παιδιών τα οποία ζουν τραγικές καταστάσεις.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ



Δημοσίευσέ το στο:

1 σχόλιο: