Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Δασοχώρι ο Μύθος στη Βλάχα Ελάτης


Δασοχώρι ο Μύθος..Χτισμένος στην σκιά του Κόζιακα μέσα στο ελατοδάσος απλώνονται 12 πανέμορφα καταλύματα..Τα ονόματα αυτών; Δίανθος, Νάρκισσος, Ρόδο, Ανεμώνη, Υάκινθος, Κρίνος, Δάφνη, Μαργαρίτα, Ίρις, Μυρτιά, Παπαρούνα, Κενταύρια...Όλα διαμορφωμένα ανάλογα με το όνομα τους...Σε ένα ιδιαίτερης ομορφιάς ελατοδάσος αυτά τα παραδοσιακά καταλύματα Δίανθος αποτελούν ιδανικό τόπο για όσους θέλουν μια προσωπική σχέση με την φύση..


Εκεί γίνεσαι ένα με το τοπίο..Νιώθεις τις μυρωδιές και τους φυσικούς ήχους, ενεργοποιείς όλες σου τις αισθήσεις και γεύεσαι τοπικά παραδοσιακά εδέσματα..Και στις 4 εποχές το δασοχώρι Μύθος έχει να σου προσφέρει κάτι ξεχωριστό..

Στα κατλύματα "Δίανθος" προσφέρεται πολυτέλεια στην καρδιά του ελατοδάσους...Είναι πλήρως εξοπλισμένα με κουζινα, ψυγείο, τζάκι, καθιστικό, τηλεόραση,μπάνιο με υδρομασάζ και ενσωματωμένο ραδιόφωνο καθώς και τηλέφωονο..

Εκεί έχετε όνειρα γλυκά σε δωμάτια με θέα.. Στη σοφίτα υπάρχει υπνοδωμάτιο σε περιβάλλον ειδυλλιακό ντυμενο στα χρώματα των λουλουδιών..Από το παραθυρό του απλώνεται στα μάτια σου το καταπράσινο ή κατάλευκο δάσος,ανάλογα με την εποχή...Στις εγκαταστάσεις του εμπεριέχεται και το εστιατόριο-καφέ "Φιλωνίδα"..Τοπικά εδέσματα που παντρεύουν αρμονικά το περιβάλλον με τις γευστικές παραδόσεις της περιοχής...


Τα τοπικά προϊόντα σε συνδυασμό με την γευστική κουλτούρα της ορεινής Θεσσαλίας, θα δικαώσουν στο ακέραιο τις προσδοκίες σας...Καλή σας διακέδαση και καλή διαμονή!


Τηλέφωνο: 24340-71630
Φαξ: 24340-71634
Ιστοσελίδα : http://www.mithos-hotel.gr
Στοιχεία Επικοινωνίας
Γραφείο:
Βλάχα Ελάτης Τρικάλων
Τοποθεσία:
Βλάχα Ελάτης Τρικάλων
Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου