Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Λαϊκίστικη η πρόταση βόμβα του Θόδωρα Σπανού και πέρα από κάθε λογική για Σοσιαλιστικό κόμμα.

Θεόδωρος Σπανός προς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Τρικάλων: «Δώστε τρία μηνιάτικα στο κόμμα» !!!
Φωτιές αναμένεται να ανάψει καθώς είναι φοβερά λαϊκίστικη και "ακουμπάει" ανάλογες προτάσεις που εκφράζει κατά καιρούς ο Γιώργος Καρατζαφέρης.




Πρόταση έκπληξη διατύπωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος της Παράταξης Τρικκαίων Πολιτεία (και γνωστός ΠαΣόκος) Θεόδωρος Σπανός, στις κυρίες της Νομαρχιακής Επιτροπής που διένειμαν τα κουπόνια για την ενίσχυση της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ γράφει χθες το trikalanews

Στελέχη του τοπικού ΠαΣόκ που είναι στο στενό περιβάλλον των βουλευτών, θέλησαν να υποτιμήσουν την πρόταση λέγοντας πως διατυπώθηκε χιουμοριστικά, ωστόσο όταν την μετέφεραν στους...ενδιαφερόμενους (βουλευτές) εκείνοι σύμφωνα με πληροφορίες του fatsimare φαίνεται να ενοχλήθηκαν σφόδρα καθώς ξέρουν τι "στόμα" έχει ο Σπανός και "πως τα λέει"...

Κατά την είσοδό του στο κέντρο, στο οποίο μίλαγε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Σωκράτης Ξενίδης, αφουγκραζόμενος τις μουρμούρες των συντρόφων του για τα γραφεία της ΝΕ Τρικάλων, διατύπωσε την άποψη: «Θεωρώ και προτρέπω τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Τρικάλων κ. Χάιδο, Μαγκούφη και Μερεντίτη να καταθέσουν στο ταμείο της Νομαρχιακής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Τρικάλων τις τρεις πρώτες μηνιαίες βουλευτικές αποζημιώσεις ώστε τα χρήματα να διατεθούν για τζάμια, γραφεία και ηλεκτρονικές συσκευές».

Έκπληκτες έμειναν οι κυρίες της ΝΕ και όλος ο κόσμος που βρισκόταν δίπλα, οι οποίοι σχολίασαν ότι όντως είναι θετική πρόσκληση - πρόκληση που διατυπώνεται για πρώτη φορά και αναμένουμε τις αντιδράσεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.


Χωρίς σχόλια στο
trikalanews











Δημοσίευσέ το στο:

1 σχόλιο:

  1. προσπαθω τόση ώρα τι απ τα 2 να ποστάρω, αλλά θα τα βάλω και τα δύο

    the masturbation goes cloud

    και απο πίτα που δε τρώει τι τον νοιάζει κι αν καεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή